DUPA NEW YORK – Explozie pe Stade de France inainte de meciul cu islanda!

DUPA NEW YORK – Explozie pe Stade de France inainte de meciul cu islanda!

DUPĂ NEW YORK Încă o explozie zguduie, de această dată Franța, la câteva ore după o explozie care a avut loc în Central Park din New York. Explozia din Franța a avut loc pe stadionul Stade de France, chiar înaintea meciului dintre Franța și Islanda, din cadrul Campionatului European de fotbal 2016.

DUPĂ NEW YORK Un vehicul a explodat în apropiere de stadionul Stade de France, din Paris, Franţa, cu câteva ore înaintea partidei Franţa-Islanda din sferturile de finală de la Euro 2016, arată Stiripesurse.

Explozia a avut loc, duminică, la ora locală 5:30. Poliţia i-a oprit pe suporteri să intre pe stadion, potrivit Dailystar. La New York, în Central Park, a avut loc o altă explozie, în urma căreia o persoană a fost rănită.

În noiembrie 2015, două explozii au avut loc în zona Stade de France, iar preşedintele François Hollande, care asista la meciul amical dintre reprezentativele Franţei şi Germaniei, a fost evacuat de serviciile de securitate. În paralel, au fost semnalate cel puţin trei incidente armate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

Citește și: http://actualmm.ro/inainte-de-ziua-independetei-explozie-in-central-park-in-new-york/

Sursă foto.

Comments