E DEMONSTRAT – Un pahar de vin inainte de culcare te poate ajuta sa slabesti

E DEMONSTRAT – Un pahar de vin inainte de culcare te poate ajuta sa slabesti

E DEMONSTRAT Când vine vorba de alcool, oamenii sunt pretențioși. Sau cel puțin, marea lor majoritate. Asta pentru că unele tipuri de alcool îți produc balonări, iar altele îți dau mahmureli. Însă băutura preferată a marii majorități este vinul.

E DEMONSTRAT Oamenii de știință de la Washington State University și Harvard au descoperit un produs chimic în vin, numit resveratrol, care ajută la pierderea în greutate.

Ei au descoperit că dacă bei două pahare de vin pe zi, acest lucru te poate ajuta la reducerea riscului de obezitate cu aproximativ 70 la sută.

O parte din vin se recomandă a fi consumat seara deoarece caloriile sale ajută la menținerea sentimentului de sațietate, reducând pofta de mâncare noaptea târziu.

Un alt studiu din Universitatea din Danemarca a relevat de asemenea o relație distinctă între linia taliei și a consumului de vin: oamenii care beau vin zi cu zi sunt mai slabi decât cei care nu o fac. Și, dacă ai nevoie de vreun motiv în plus pentru a merge mai departe în ceea ce provește consumul de vin, un studiu de la Harvard privind creșterea în greutate a constatat că din 20.000 de oameni testat, fiecare dintre cei care nu au consumat alcool s-au îngrășat semnificativ!

Acum că știți asta, puteți apela la acest truc simplu dacă vreți să slăbiți. Asta nu înseamnă însă că trebuie să exagerați!

sursa info

Comments