E ROMANIA! - Vase spalate cu apa din fantana arteziana (VIDEO)

E ROMANIA! - Vase spalate cu apa din fantana arteziana (VIDEO)

E ROMÂNIA  Angajată la un restaurant din Botoșani căra apă din fântânile arteziene: Spăla și vasele cu ea? Scene uluitoare au fost surprinse de camerele video montate în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. O femeie, salariată a unei societăți din zonă, a fost filmată în timp ce căra cu două găleți apă luată din fântâna arteziană.

Femeia pare să fie ori femeie de serviciu, ori salariată la bucătăria vreunei unități de alimentație publică aflată în apropiere. Dimineața în jur de ora 10:00 camerele de supraveghere ale Poliției Locale au surprins-o cum a tot cărat apă în interior. În două rânduri, fără să fie deranjată de nimeni.

„În centrul vechi al municipiului dispeceratul poliției locale a identificat o persoană de sex feminin care lua cu gălețile apă din fântânile arteziene, mergând la locul ei de muncă pentru a desfășura anumite munci cu apa care era luată din artezienele municipiului”
Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani.

Dispecerul Poliției Locale a observat situația ciudată pe camera video și a anunțat patrula mobilă pentru a verifica ce anume face respectiva botoșăneancă din imagine. Întrebată, femeia ar fi declarat că spăla pe jos cu apa însă au existat și suspiciuni cum că de fapt ar fi folosit-o și pentru spălatul vaselor. Nu au fost confirmate ulterior, întrucât nu au existat dovezi în acest sens. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Sursă

Sursă video: Youtube

Comments