Echipele de la ,,Chefi la cutite", sezonul 13. Ei sunt concurentii alesi de cei patru jurati, care s...


Echipele au fost formate la ,,Chefi la cutite", sezonul 13. Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki si Alexandru Sautner si-au primit culorile care ii reprezinta in etapa duelurilor si au impartit mult ravnitele tunici concurentilor pe care i-au remarcat in bootcamp si care se potrivesc strategiei lor.


Dupa cea de-a doua proba din bootcamp, care a avut ca tema orezul, emotiile participantilor au atins cote maxime, in asteptarea verdictelor din partea juratilor. Singurii care au avut siguranta ca sunt parte dintr-o tabara a competitiei au fost castigatorii cutitelor de aur. Cel de-al patrulea jurat, Chef Stefan Popescu, a avut un rol foarte important in aceasta etapa: el a decis ca Mihai Dragomir, castigatorul cutitului sau de aur, sa plece spre echipa lui Orlando Zaharia.


Totodata, Stefan Popescu a avut dreptul sa aleaga trei concurenti - cate unul pentru fiecare echipa.


Echipa lui Orlando Zaharia de la ,,Chefi la cutite", sezonul 13


Astfel, in urma selectiei finale, echipa lui Orlando Zaharia, reprezentat de culoarea verde menta, este formata din: Mihai Dragomir (cutitul de aur al lui Chef Popescu), Alexandru Sabadeanu (cutitul de aur al lui Chef Orlando), Tania Gaman, Lucica Susanu, Bogdan Nastase, Alexandra Veber si Varza (Daiel Ilie).


,,Au cu totii un vibe extraordinar, simt ca mi-am format o echipa competitiva, pregatita pentru victorie. Este mai mult decat un vis implinit sa lupt cu ei la Chefi la cutite", a declarat Zaharia.


Echipa lui Alexandru Sautner de la ,,Chefi la cutite", sezonul 13


Concurentii care alcatuiesc echipa lui Alexandru Sautner, reprezentata de tunicile galbene, sunt: Madalin Dumitru (cutitul de aur), Vlad Niculici (Mr. Cheesecake), Iulia Maria Creanga, Ancuta Pop, Nicoleta Sima (Raisa), Gabriela Lucutar, Catalin Tociu.


,,Cand am facut aceste alegeri, am cantarit cu experienta pe care o am. Eu stiu care sunt avantajele unei echipe formate si cu oameni la inceput de drum sau in diverse etape de formare - iar eu asta mi-am dorit. Pe de alta parte, am asteptari mari de la cutitul meu de aur, care are, intr-adevar, un parcurs impresionant. Este o mare presiune pe umerii lui, dar eu simt ca o poate duce", a spus Sautner.


Echipa lui Richard Abou Zaki de la ,,Chefi la cutite", sezonul 13


Echipa lui Richard Abou Zaki, reprezentata de culoarea roz, ii are in componenta pe: Lacramioara Pintilie (cutitul de aur), Antonio Stefanescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Craciun, Arun Dumitru Vasile si Adnana Mihaela Irimia.


,,Sunt tare mandru de echipa pe care mi-am facut-o. Vreau sa mergem impreuna spre victorie. Este prima mea echipa de la Chefi la cutite, iar prima echipa nu se uita niciodata!", a declarat Richard. Cei trei jurati sunt pregatiti, asadar, sa se avante in confruntarile culinare ale sezonului 13, care vor incepe saptamana viitoare.


Ramane de vazut cum se va desfasura primul battle, dar si ce surprize va mai aduce Stefan Popescu in competitie.


Comments