eMAG - Promotie importanta la biciclete. Cat au ajuns sa coste

eMAG - Promotie importanta la biciclete. Cat au ajuns sa coste

eMAG – Lista cu toate bicicletele din oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are mai multe oferte interesante pentru biciclete. Daca vreti sa faceti miscare in cel mai placut mod, achizitionarea unei biciclete este perfecta in aceasta perioada a anului. Preturile de la eMAG nu sunt foarte mari, exista multe modele la promotie, vremea este perfecta pentru a face miscare in aer liber, ramane doar sa alegeti bicicleta preferata.

eMAG – Bicicleta City Rich Dunarea

Aceasta bicicleta se afla in promotia eMAG in stoc limitat, are o reducere de 18% si poate fi achizitionata cu un buget restrans. Bicicleta este ideala pentru doamne si domnisoare. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Bicicleta MTB 26 Eighty Eight Alpin CS

Marimea cadrului acestei biciclete este de 17 inch, e o bicicleta de culoare gablena, foarte chic, ideala pentru excursii chiar si pe munte si pe suprafete mai dure. Bicicleta are la eMAG o reducere de 30%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Bicicleta X Fact Falash

Aceasta este o bicicleta mare, masculine, impunatoare, cu cadru de 24 de inch, insa un pret foarte avantajos. Bicicleta din oferta eMAG poate fi achizitionata si in 24 de rate. Toate detaliile si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Bicicleta pliabila Velors

Bicicleta pliabila Velors este unisex si are roata de 20 inch. Bicicleta are un design deosebit, are culoarea rosie si atrage atentia garantat. Bicicleta are 25% discount, este de dimensiuni reduse, precum modelul prezentat in fotografie. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Bicicleta X Fact MTB Chase

Bicicleta X Fact Chase este exclusive pentru adulti, are dimensiuni mari, rotile sunt de 29inch. Bicicleta are culoarea neagra iar cadrul este de 22. Bicicleta poate fi achizitionata in rate si are o garantie de 24 de luni. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Bicicleta X Fac Mision

Ultimul model de bicicleta pe care vi-l prezentam de la eMAG este X fact Mision, o bicicleta pentru barbate, o bicicleta cu dimensiuni mari, 27.5 inch rotile si cadrul de 21. Oferta poate fi gasita AICI.

Articole recomandate

Comments