eMAG resigilate - Reduceri de pana la 60% - 5 oferte de laptopuri puternice

eMAG resigilate - Reduceri de pana la 60% - 5 oferte de laptopuri puternice

eMAG resigilate - Reduceri de pana la 60% - 5 oferte de laptopuri puternice

eMAG resigilate – lista tuturor laptopurilor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG resigilate – promotie foarte importanta in acest weekend la eMAG pentru produsele resigilate care se ieftinesc cu pana la 60%. Am selectat 5 laptopuri foarte avantajoase si vi le prezentam si voua mai jos.

eMAG resigilate – Laptop ASUS

Prima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru laptopul ASUS care e dotat cu procesor Intel Core i7, cel mai puternic procesor disponibil care are o frecventa 2.6 Ghz  Haswell. Laptopul are display de 15.6 inch, 4 gb memorie si 1 TB spatiu de stocare. Laptopul e dotat si cu unitate optica si are placa video nVidia GeForce de 2GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Laptop Toshiba Satellite Click 2

Un alt laptop foarte interesant si ieftin in cadrul promotiei de la eMAG este acest Toshiba Satellite Click 2 care e dotat cu procesor Intel Core i3 cu frecventa de 1.5 Ghz Haswell. Memoria laptopului este de 4GB si spatiul de stocare de 500 GB, iar sistemul de operare preinstalat  este Windows 8.1. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Lenovo IdeaPad

Laptopul Lenovo IdeaPad este un laptop de top dotat cu procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 Ghz, arhitectura Skylake. Laptopul are display de 15.6 inch si rezolutie Full HD, memorie de 8 GB si un spatiu de stocare de 1TB. In plus, laptopul are placa video nVidia GeForce de 4GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Laptop Dell Inspirion 3552

O alta oferta cu reducere mare este Dell Inspirion. Laptopul are procesor Intel Pentium cu frecventa de 1.6Ghz Braswell. Display-ul are o diagonala de 15.6 inch, memorie de 4GB si spatiu de stocare 500 GB. Laptopul vine cu sistem de operare preinstalat Ubuntu Linux. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG resigilate – Laptop Gaming Asus ROG

Ultima oferta foarte interesanta de la eMAG pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru laptopul gaming Asus ROG dotat cu procesor Intel Core i7 de 2.6 Ghz. Ecranul laptopului este unul generos de 17.3 inch si reda imagini Full HD. Laptopul are 24GB memorie si spatiu de stocare de 1TB+512GB. Placa video este una excelenta pentru gaming nVidia GeForce de 3GB. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments