eMAG - Revolutia Preturilor - TOP 7 laptopuri foarte performante si ieftine

eMAG - Revolutia Preturilor - TOP 7 laptopuri foarte performante si ieftine

eMAG – Revolutia Preturilor – lista cu toate laptopurile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor este una dintre cele mai mari promotii ale eMAG, iar din oferte nu puteau sa lipseasca preturile bune pentru laptopuri performante.

Am selectat si noi din oferta celor de la eMAG 7 laptopuri de exceptie care au preturi foarte mici si avantajoase pe parcursul promotiei. Atentie, stocurile se epuizeaza rapid.

eMAG – Revolutia Preturilor – Dell Inspirion 3542

Acest laptop de la Dell, la promotie costa cu 15% mai putin. Laptopul e dotat cu procesor i5 de la Intel Core si are o frecventa de 1.7 Ghz pe o arhitectura Haswell. Display-ul are 15.6 inch, 4 GB memorie si un spatiu de stocare de 500 GB. Laptopul are si placa video nVidia GeForce 920M de 2GB si vine preinstalat cu sistemul de perare Windows 10 Home. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Laptop Asus ROG

Acest laptop este la reducere cu 24% si este ideal pentru gameri, avand o configuratie foarte puternica. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i7 de 2.6 Ghz Haswell, display-ul este foarte mare de 17.3 inch, rezolutie Full HD, 8 GB memorie si spatiu de stocare de 1TB + 128GB SSD pentru viteze de transfer mari. In plus, laptopul are placa video de 2GB, sistem de operare Window 10 si unitate optica. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Lenovo Yoga 500

Dupa cum ii spune si numele de Lenovo Yoga 500, acest laptop este foarte flexibil, ecranul putand fi rabatat complet. Laptopul este dotat cu procesor i3 de 2 Ghz, are 14 inch diagonala display-ului si o rezolutie Full HD, dar si tehnologia de touch screen. Memoria laptopului este de 4GB si 1 TB spatiu de stocare. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Apple MacBook Pro 13

Laptopurile de la Apple sunt foarte apreciate insa si destul de costisitoare. Acum, la eMAG acest laptop are o reducere de 600 de lei si o configuratie demna de invidiat: procesor Intel Dual Core de 2.5 i5, 13.3 inch display, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. Toate detaliile ofertei sunt aici.

eMAG – Revolutia Preturilor – Laptop Acer Aspire

Acest laptop are un design deosebit, culoare Brown, dar si o configuratie pe masura. Pretul insa este redus cu 21% la eMAG in cadrul promotiei actuale. Laptopul are procesor InTEL Core i5 de 1.7 Ghz Haswell, 15.6 inch display, 4 GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica si placa video. Informatiile detaliate si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Lenovo IdeaPad G50-80

Un alt laptop foarte performant vine de la producatorul Lenovo. G50-80 este dotat cu procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz Haswell, are display de 15.6 inch, 4 GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Pretul e scazut cu 31% la eMAG si poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – HP 250 G4

Ultimul laptop pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este un HP foarte avantajos cu un raport calitate/pret excelent. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i3 de frecventa 1.7 Ghz, pe o arhitectura Haswell si un display cu diagonala de 15.6 inch. Memoria este de 4GB, iar spatiul de stocare generos de 1TB. In plus, laptopul mai este dotat si cu unitate optica. Pretul cu reducere de 30% poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments