eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore ale promotiei aduc reduceri mari pentru masinile de spalat

eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore ale promotiei aduc reduceri mari pentru masinile de spalat

eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore ale promotiei aduc reduceri mari pentru masinile de spalat

eMAG Revolutia Preturilor – Lista completa cu masinile de spalat rufe aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie foarte avantajoasa care se apropie cu pasi repezi de final. Am selectat 5 oferte extrem de avantajoase pentru diferite masini de spalat rufe, pe care vi le prezentam in continuare:

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe slim Arctic

Masina de spalat rufe slim Arctic este produsa chiar in Romania, are dimensiuni reduse pentru a salva foarte mult spatiu in locuinta, insa capacitatea sa de incarcare este una mare, de 6kg. Masina de spalat rufe are 1000 RPm si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu reducere de 30% poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Slim Beko

Si cei de la Beko au disponibil un model de masina de spalat rufe SLIM care are un pret mult redus la eMAG. Masina de la Beko are capacitate de incarcare de 6kg, are 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. In plus, masina e dotata cu display LED, iar reducerea in cadrul promotiei este de 36%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe este una foarte economicoasa, performanta si avantajoasa si costa sub 1.000 de lei. Masina 6th Sense are capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica, iar oferta cu 28% poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – SLIM Indesit

Brandul Indesit este renumit pentru calitatea produselor sale electrocasnice si electronice. Nu face rabat de la calitate nici masina de spalat rufe SLIM, cu dimensiuni reduse, care are o capacitate de incarcare cu rufe murdare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa cu discount de 28% poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe SLIM Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam este ceva mai costisitoare insa are un discount de 28% doar in aceasta perioada. Masina de spalat rufe de la Samsung are 1200 RPM, capacitate de incarcare a cuvei de 6kg si face parte din clasa energetica A++. In plus, masina are la suprafata un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il gasiti AICI.

Articole recomandate

Comments