eMAG - Revolutia Preturilor - Ultimele ore cu preturi mici la telefoane si tablete

eMAG - Revolutia Preturilor - Ultimele ore cu preturi mici la telefoane si tablete

eMAG – Revolutia Preturilor – Oferta completa de telefoane mobile si tablete la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Promotia celui mai mare magazine online din Romania continua si astazi cu oferte foarte avantajoase si preturi ce au scazut chiar si pana la 50%.

Am selectat si noi in cadrul acestui articol cele mai bune si mai interesante oferte la telefoane mobile dar si la tablete. eMAG – Revolutia Preturilor se incheie chiar astazi, la miezul noptii, iar stocurile se epuizeaza cu rapiditate.

eMAG – Revolutia Preturilor – Telefon Samsung Galaxy S7

Telefonul mobil Samsung Galaxy S7 este varf de gama si e unul dintre cele mai performante telefoane de pe piata, din acest moment. Desi pretul sau nu este unul mic, in acest moment la eMAG telefonul are o reducere de 21%, foarte avantajoasa. Telefonul are 32 GB memorie si functie de 4G, restul informatiilor si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Apple iPhone 5S

Pentru fanii telefoanelor mobile produse de Apple care nu isi doresc sa investeasca o suma prea mare intr-un telefon nou, modelul ceva mai vechi de iPhone 5S se regaseste in oferta celor de la eMAG cu o reducere de 9% si un pret accesibil pentru orice buget. Toate detaliile despre telefon sunt AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Apple iPhone 6

Chiar si cel mai performant telefon mobil de la Apple, iPhone 6, are o reducere substantiala de la eMAG. Telefonul are memoria de 16 GB, iar oferta promotionala poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Allview P6 Life

Va prezentam si un telefon foarte ieftin, care beneficiaza de 40% discount de la eMAG in acest moment si care prezinta o configuratie buna: display de 5 inch de tip IPS cu rezolutie HD, camera foto de 8 MP, functie de dual SIM si sistem de operare Android 5.1 Pretul pentru Allview P6 Life poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Tableta iPad MINI 3

Tabletele produse de Apple sunt de cea mai mare calitate, iar modelul iPad Mini 3 Cellular este unul dintre cele mai desavarsite, dar si destul de costisitoare. Cu toate astea, la eMAG tableta are 26% reducere si e dotata cu 128 GB spatiu de stocare urias si functie 4G. Toate informatiile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Apple iPad Mini 2

Un model ceva mai ieftin si care are 20% discount de la eMAG este tableta Apple iPad Mini 2, dotata cu doar 16 GB si functie de WIFI. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Tableta Asus ZenPad 10

eMAG are o oferta foarte avantajoasa pentru tableta Asus ZenPad 10. Tableta are display de 10.1 inch diagonala, procesor puternic de tip Quad Core cu frecventa de 1.2 Ghz, 2GB RAM si un spatiu de stocare a datelor de 16 GB. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Lenovo Yoga TAB 3

Ultima tableta pe care v-o prezentam din cadrul ofertelor eMAG este produsa de Lenovo si are un design deosebit. Tableta are 8 inch displayul si procesorul de 1.3 Ghz, de tip Quad Core. Spatiu de stocare al tabletei este de 16 GB iar pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments