eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore cu reduceri de pana la 50% pentru aragazuri, hote si cuptoa

eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore cu reduceri de pana la 50% pentru aragazuri, hote si cuptoa

eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore cu reduceri de pana la 50% pentru aragazuri, hote si cuptoa

eMAG Revolutia Preturilor – Lista cu toate aragazurile, hotele si cuptoarele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor se incheie peste doar cateva ore insa daca va grabiti mai aveti inca ocazia sa prindeti oferte ce au reduceri de pana la 50%. Noi am selectat 5 oferte extrem de avantajoase pentru aragazuri, hote si cuptoare cu microunde pe care vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG Revolutia Preturilor – Aragaz Arctic

Unul dintre cele mai ieftine aragazuri, daca nu chiar cel mai ieftin din cadrul promotiei este cel produs chiar de compania romaneasca Arctic. Acest aragaz functioneaza pe gaz, e dotat cu dispozitiv de siguranta si are dimensiunea standard de 50cm. Pretul cu 30% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Reolutia Preturilor – Hota traditionala Heinner

Am inceput cu un aragaz foarte ieftin si continuam cu una dintre cele mai ieftine hote pe care le gasiti in acest moment pe piata. Hota traditionala de la Heinner are o putere de absorbtie de 130mc pe ora si dispune de un singur motor. Dimensiunea hotei este de 60cm. Pretul beneficiaza de un discount de 33% si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Cuptor cu microunde Gorenje

Brandul Gorenje este renumit pentru produsele electrocasnice foarte ieftine pe care le produse, dar si de mare calitate. Cuptorul cu microunde pe care vi-l recomandam are o reducere de 25% in acest moment, e un cuptor cu putere de 700W si are volum de 17l. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aragaz Beko

Tot o reducere de 25% are si acest aragaz ceva mai costisitor insa de foarte mare calitate de la Beko. Aragazul e dotat cu 4 arzatoare, aprinderease face electric si are functiile de grill si rotisor incluse. In plus, aragazul mai e dotat cu timer si suprafata sa exterioara este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Hota traditionala Beko

Ultima oferta pe care v-o mai recomandam in cadrul acestui articol este tot a unui produs electrocasnic fabricat de Beko. Hota are putere de absorbtie foarte mare de 323 mc pe ora, fiind dotat cu 2 motoare. Dimensiunea hotei este de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments