eMAG Saptamana electrocasnicelor Care sunt

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Care sunt frigiderele cu cele mai mari discounturi

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Lista completa cu frigidere poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte importanta a celui mai mare retailer online din Romania. Preturile electrocasnicelor scad in unele cazuri chiar si cu 65%.

Noi am selectat de la eMAG, din cadrul promotiei Saptamana Electrocasnicelor frigiderele care au cele mai mari reduceri de preturi si pe care vi le recomandam cu toata increderea pentru calitatea lor, nu doar pentru pret.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider Arctic

Primul frigider si cel mai avantajos din punctual nostru de vedere este acest Arctic, produs chiar in Romania, care are un discount de 30% de la eMAG in cadrul promotiei Saptamana Electrocasnicelor si costa mult sub 1.000 de lei. Frigiderul are 259l volum, face parte din clasa energetica A+, are inaltimea de 160cm si e dotat cu doua usi si congelator. Toate informatiile si pretul sunt AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider Sharp

Acest frigider este deosebit deoarece are o culoare argintie, inedita pentru orice bucatarie dar si foarte placuta si eleganta. Frigiderul Sharp de la eMAG are un volum de 541l, foarte generos, si inaltime de 175cm. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si oferta completa cu discount de 31% poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider Beko

Frigiderul produs de Beko are si el doua usi, este dotat cu dozator pe usa princiala si are la cea de-a doua usa congelator si display. Frigiderul Beko din cadrul promotiei Saptamana Electrocasnicelor de la eMAG are volum de 435l, face parte din clasa A+ si are inaltime de 193cm. Clasa energetica a frigiderului este A+ si beneficiaza si de functia No Frost. Pretul cu discount de 30% poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider Whirlpool

Frigiderul Whirlpool este dotat cu doua us, are congelator si un strat de inox la suprafata care este foarte usor de curatat si intretinut. Frigiderul are volumul de 218l, inaltime 143 cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul beneficiaza de o reducere de la eMAG pentru promotia Saptamana electrocasnicelor de 25% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider Hansa

Frigiderul Hansa este unul dintre cele mai ieftine frigidere din oferta eMAG Saptamana electrocasnilor. Volumul sau este unul ceva mai restrans, de doar 130l insa este dotat si cu congelator si cu doua usi si are inaltime de 129cm. Clasa energetica a frigiderului Hansa este A+ si pretul cu 25% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Frigider LG

LG este un brand renumit pentru electronice dar si pentru electrocasnice, produsele lor sunt de cea mai inalta calitate si la fel se intampla si in cazul frigiderului LG care are functia No Frost si un volum generos de 438l. Frigiderul este economicos din punct de vedere al energiei electrice consummate, facand parte din clasa A++, si are inaltimea de 185cm. Oferta de la eMAG Saptamana electrocasnicelor include si un discount de 22% si poate fi consultata AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Electrolux

Ultimul frigider foarte avantajos pe care vi-l prezentam din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor de la eMAG este produs de Electrolux si costa putin peste 1.000 de lei. Frigiderul are volum de 265l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 159cm. Pretul este redus cu 22% si il gasiti AICI.

Articole recomandate

Comments