eMAG Saptamana Electrocasnicelor continua cu

eMAG - Saptamana Electrocasnicelor continua cu oferte incredibile la espressoare

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Toate ofertele pentru espressoare pot fi gasite AICI.

Promotia eMAG – Saptamana Electrocasnicelor se bucura de mare success si are reduceri de pana la 65% pentru mai multe produse. Noi am selectat pentru astazi mai multe espressoare foarte performante si cu reduceri mari.

Mai jos am intocmit un clasament cu cele mai vandute 7 espressoare de la eMAG.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Philips

Primul espressor pe care vi-l prezentam este destul de costisitor, printre cele mai costisitoare din top, insa este sic el mai vandut, semn ca isi merita toti banii pentru calitatea sa. Espressorul Philips super automat beneficiaza de o reducere de la Emag, are rezervor de 1l si presiune 15 bar si poate face doua cafele simultan. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Bosch Tassimo

Un alt espressor foarte interesant sic a design dar si foarte usor de utilizat este cel de la Bosch. Espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 are o putere de 1300 W, presiune de 3.3bar si rezervor de 0.7l. Foarte important de stiut este ca acest espressor functioneaza cu capsule speciale. Pretul espressorului este redus in Campania eMAG Saptamana Electrocasnicelor cu 46% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Philips Saeco Poemia

Acest espressor este dotat cu dispozitiv de spumare, functioneaza la o presiune de 15 bar, are rezervor de 1.25l si e de culoare rosie, cu un design foarte atragator, care iese in evidenta si infrumuseteaza bucataria ta. Pretul cu 35% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Heinner

Un alt espressor foarte avantajos si care poate fi achizitionat cu un buget restrans insa nu face rabat la calitate este cel produs de Heinner Soft Cream. Espressorul are o putere de 1050W, 15 bar si 1l rezervor. Pretul are 35% discount si il gasiti AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Breville Prima Latte

Un brand poate mai putin cunoscut, insa un espressor de mare calitate: espressorul manual Breville Prima Latte are un rezervor generos de 1.5l plus un alt recipient detasabil de lapte de 0.3l. Presiunea la care lucreasa espressorul este de 15bar si are cuoarea rosu inchis. Pretul include un discount de la eMAG de 30% si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Espressor DeLonghi Magnifica

DeLonghi este un producator renumit pentru espressoare, iar acest model pe care vi-l prezentam este la mare cautare la eMAG, fiind printre cele mai vandute. Espressorul automat DeLonghi Magnifica are o putere de 1450W, 15bar si un recipient pentru apa de 1.8l. Oferta cu 30% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Espressor Studio Casa

Ultimul espressor pe care v-l prezentam dintre cele mai vandute de la eMAG este fabricat de Studio Casa si include si un filtru de cafea. Espressorul are o reducere de 33% si oferta completa poate fi studiata AICI.

Articole recomandate

Comments