eMAG - Top 5 cele mai performante televizoare resigilate aflate la reducere

eMAG - Top 5 cele mai performante televizoare resigilate aflate la reducere

eMAG - Top 5 cele mai performante televizoare resigilate aflate la reducere

eMAG – Lista tuturor televizoarelor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala cu reduceri de pana la 60% pentru mai multe produse resigilate. Noi am ales televizoarele cele mai performante si cu cele mai generoase discounturi in acest moment la magazinul online.

eMAG – Televizor Super UHD LG

Televizorul LG are un display ce reda imagini 3D, rezolutie 4K ULTRA HD, diagonala sa este de 164cm si poate fi conectat la internet, avand disponibile toate functiile SMART. Pretul televizorului este redus si poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor LED Curbat Samsung

Un alt televizor de exceptie care beneficiaza de o reducere mare la eMAG este acest model LED Curbat Smart 3D de la Samsung care are o diagonala de 198cm si reda imagini la o rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Smart Android 3D led Sony

Sony este un brand renumit pentru electrocasnicele de calitate pe care le produce, la fel este si cazul acestui televizor de foarte mare calitate care are toate functiile Smart, foloseste sistemul de operare Android si reda chiar si imagini 3D pe display-ul cu diagonala 139cm. Televizorul are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Smart Panasonic

Reducere de 11% pentru televizorul LED Smart Panasonic cu diagonala de 146cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Televizorul are un pret mult mai accesibil in aceasta perioada si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Smart Sharp

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru televizorul LED Smart Sharp cu diagonala de 139cm si o rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments