eMAG.ro - TOP 10 televizoare foarte bune cu pret sub 1.500 de lei

eMAG.ro - TOP 10 televizoare foarte bune cu pret sub 1.500 de lei

Lista eMAG.ro cu televizoare la reducere poate fi consultată AICI.

eMAG.ro are în ofertă o mulțime de televizoare la prețuri avantajoase. Noi am selectat 10 modele care se încadrează în bugetul de 1.500 de lei sau chiar mai puțin și sunt de foarte mare calitate.

eMAG.ro – Televizor Daewoo

Televizorul Daewoo beneficiază de o reducere care îl face să se încadreze într-un buget rezonabil de 1.000 de lei. Televizorul are o diagonală de 81cm și redă imagini la rezoluția HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – LED Philips

Brandul Philips este renumit pentru calitatea electrocasnicelor sale, cu atât mai mult când vine vorba despre televizoare. Modelul LED Philips are o diagonală de 80cm și rezoluție HD și beneficiază de un discount de la eMAG. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – LED Samsung

Și cei de la Samsung au un televizor ce se încadrează în bugetul propus de noi și care este de foarte mare calitate. Televizorul de la Samsung are diagonală de 80 cm și puteți consulta oferta completă AICI.

eMAG.ro – Philips

Un televizor de dimensiuni mici, excelent pentru un dormitor cu spațiu restrâns, care are și un preț mult sub bugetul propus de noi de 1.000 de lei. Televizorul are rezoluția Full HD și diagonală de 56cm. Prețul poate fi găsit AICI. 

eMAG.ro – Star-Light

Televizorul de la Star Light beneficiază de un discount de aproape 200 de lei, are o rezoluție de 80cm și redă imaginile la o rezoluție HD. Oferta eMAG pentru acest televizor poate fi consultată în detaliu AICI.

eMAG.ro – Toshiba

Televizorul de la Toshiba are o diagonală generoasă de 80cm și redă imaginile la rezoluția HD. El a ajuns între sugestiile noastre cu televizoare sub 1000 de lei doar după aplicarea unui discount special de la eMAG.ro. Consultați oferta AICI.

eMAG.ro – LG Game TV

Televizorul de la LG beneficiază de un discount de la eMAG.ro de peste 250 de lei și se încadrează într-un buget de până în 1.000 de lei. Televizorul are 80cm și rezoluție HD. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Star Light

Un televizor extrem de avantajos de la Star Light are o diagonală de 60 cm și rezoluție HD. Consultați oferta AICI.

eMAG.ro – Samsung

Calitatea Samsung se regăsește și în acest model foarte avantajos de la eMAG.ro de televizor. Capacitatea lui este de a reda imagini Full HD și are o diagonală de 55cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Samsung

Tot de la Samsung este și ultimul model pe care vi-l recomandăm de la magazinul online eMAG.ro. Televizorul are diagonală de 61cm și rezoluție HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Articole recomandate

Comments