Eroare judiciara grava! Interlopul care planuia sa-i asasineze pe mostenitoarea tronului olandez si...

Liderul cartelului Mocro Mafia a fost arestat in Spania anul trecut, in cadrul unei operatiuni de amploare. Investigatia care a dus la inchiderea lui a durat nu mai putin de cinci ani si avea legatura cu acuzatii de spalare de bani.Autoritatile olandeze au depus imediat o cerere de extradare a interlopului, insa Madridul a refuzat, din cauza ca acesta trebuia sa raspunda mai intai pentru acuzatiile de spalare de bani in Spania.

Cine va castiga duelul pentru sefia NATO? Mark Rutte sau Klaus Iohannis? Americanii au deja raspunsul

Autoritatile olandeze au facut apel si in timp ce apelul a fost acceptat, acesta nu a fost insotit si de un mandat de detentie, care ar fi asigurat ca liderul cartelului ar fi ramas in spatele gratiilor pana cand extradarea era realizata. Din acest motiv, barbatul a fost eliberat in schimbul unei cautiuni de 50 de mii de euro. De atunci, autoritatile nu au mai auzit nimic de el.

Problema este cu atat mai mare cu cat, in 2022, printesa Amalia, mostenitoarea tronului olandez, a trebuit sa se retraga din complexul sau de locuinte pentru studenti si sa se intoarca la palatul regal dupa ce politia a descoperit dovezi care indicau ca acelasi lider de cartel planuia sa o asasineze.

Metoda "biletul ieftin", tot mai folosita de infractorii din Spania. Cum reusesc sa pacaleasca autoritatile de pe aeroporturi

Comments