EVENIMENT – Prima editie a Zilei Picnicului, o reusita deplina

EVENIMENT – Prima editie a Zilei Picnicului, o reusita deplina

EVENIMENT. Duminică, 10 iulie, Asociația Esperando a organizat prima ediție a Zilei Picnicului pe Câmpul Tineretului din Baia Mare. Cu această ocazie Asociația a dorit să marcheze două zile importante: Ziua de Conştientizare a Dizabilităţii (10 Iulie) şi Ziua Internaţională a Populaţiei(11Iulie).

Peste 100 de băimăreni s-au relaxat la picnicul de pe Câmpul Tineretului. A fost o acțiune simplă, o zi perfectă în care s-a simțit o reînviere a spiritului apartenenței la comunitate. Fiecare s-a bucurat de familie, prieteni și de atmosfera minunată de pe Câmpul Tineretului.

Iată şi mărturiile unor participanţi la picnic:
“Am fost plăcut surprinsă de faptul că multe familii au participat la acest picnic. La început am fost oarecum sceptică că va veni multă lume, dar m-am înșelat căci au fost mulți oameni. Am văzut multă lume pe care nu am cunoscut-o și care s-a apropiat de noi să vorbim, au venit și copii să se joace cu noi, să vorbească cu noi, a fost un picnic reușit și sper ca la anul va veni și mai multă lume.” (B.D., beneficiară Asociația Esperando)
“M-am simțit bine, m-am distrat, mi-a placut cu voi. Vremea a ținut cu noi, ne-am jucat cu mingea și paletele. Îmi doresc să mai particip și data viitoare. Abia astept!” (C.C.)

Dacă i-am fi cerut lui Dumnezeu să facă ziua asta perfectă, credeți că ar fi ieșit mai bine?…

Comments