EXCLUSIV ACTUALMM.RO: Scandal monstru in fata la McDonald’s. Un tanar a fost preluat de Ambulanta (G...

EXCLUSIV  Incident grav azi noapte în centrul municipiului Baia Mare. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a fost preluat de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș. Poliția a intervenit.
EXCLUSIV Scandalul a izbucnit între mai mulți tineri în miez de noapte în zona McDonald’s din municipiul Baia Mare. Nu se cunoaște deocamdată motivul care a dus la o bătaie mai ceva ca-n filme. Un tânăr a fost bătut și a rămas inconștient până la sosirea echipajelor medicale.

Acesta a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru îngrijiri medicale de specialitate.

bataie mc (2)Mai multe echipaje de la Poliția Municipiului Baia Mare dar și cele ale firmei de securitate au intervenit pentru a aplana scandalul. Mai mulți tineri au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor ActualMM.ro. Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre, puteți să ni le trimiteți pe adresa: [email protected]. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

Vom reveni cu detalii.

Comments