EXCLUSIV | Omul care a rapus-o pe Liberec avertizeaza: "Va fi o echipa facuta in pripa"

EXCLUSIV | Omul care a rapus-o pe Liberec

EXCLUSIV | Omul care a rapus-o pe Liberec avertizeaza: "Va fi o echipa facuta in pripa"

In trecut, cehii nu au avut niciodata castig de cauza, fiind eliminati de fiecare data cand au intalnit o echipa romaneasca, in Europa League. Cea mai dramatica dubla a fost fara indoiala cea in care Dinamo a rasturnat in Cehia soarta calificarii dupa ce Liberec se impunea la Bucuresti cu 3-0 dupa o decizie a UEFA. Returul s-a decis la loviturile de departajare. Goalkeeperul de atunci al cainilor era Florin Matache, in prezent antrenori de portari la Turris Turnu Magurele. Acesta isi aduce aminte cum a fost pregatita mansa devenita deja celebra.

"La inceput de joc nu ne-am gandit ca ar fi posibila o minune, nu ne puteam imagina ca vom castiga la diferenta mare in conditiile in care la Bucuresti atunci cand meciul s-a intrerupt era 2-0 pentru ei, iar adversarii ne-au pus mari probleme.

Am intrat pe teren doar cu dorinta de a spala rusinea din tur, totusi am marcat repede si am inceput sa speram. Stiam ca putem ajunge si in prelungiri si chiar la lovituri de departajare. De altfel, la final de antrenamente mereu exersam penaltyurile", si-a adus aminte acel moment Florin Matache, in exclusivitate pentru Realitatea Sportiva.

In aceasta seara, datele problemei sunt cu totul altele, considera fostul portar al lui Dinamo. Focarul de coronavirus de la FCSB pune serios in pericol sansele de calificare in play-off-ul Europa League.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments