EXPLICAtII – Trei motive pentru care un barbat te minte

EXPLICAtII – Trei motive pentru care un barbat te minte

EXPLICAŢII. Când un bărbat te minte, apelează de cele mai mult ori la minciuni nevinovate, pentru că îl scot ușor dintr-o încurcătură. Însă sunt situații care pun în pericol relația de cuplu.

Este un mod simplu să iasă din încurcături

Unii bărbați mint din comoditate. Le este mai ușor să le spună soțiilor că lucrează peste program decât că merg la o bere cu băieții, astfel încât să se protejeze în fața remarcelor partenerei. Aşa este mult mai simplu să scape de un eventual şir de întrebări!

Nu vrea să-și rănească partenera

Un bărbat poate minți o femeie și ca să n-o facă să sufere. Poate fi, de exemplu, o minciună legată de aspectul pe care partenera îl are într-o rochie. Ca să nu o facă să se simtă prost, pentru că rochia nu-i vine perfect, îi poate spune o minciunică.

Vrea să pară mai important în ochii unei femei

„Eu? Am fost cel mai bun din facultate!“ Este o minciună care crește ego-ul, căci succesul este foarte important pentru un bărbat și vrea ca partenera lui să se simtă în siguranță. Bărbații deformează adevărul mai ales când se află la începutul unei relații, ca să cucerească femeia. Apoi renunţă la astfel de tehnici.

Dacă el continuă cu astfel de laude mincinoase despre cât de bun este în ceea ce face, poate fi nesănătos pentru relație. Atunci când are câte un eșec, ar putea să dea vina pe parteneră pentru nereușitele personale.

Semne care arată că te minte

Dacă evită să te privească în ochi şi e neliniştit, e posibil să-ți ascundă adevărul. Însă nici când se uită fix în ochii tăi, fără să clipească, nu e semn bun.

Și dacă bărbatul are pupilele dilatate când vorbește, înseamnă că ceva este cusut cu ață albă. În plus, dacă își atinge nasul în timp ce îți povestește câte ceva, se poate ca acesta să nu fie adevărul. Nu în ultimul rând, o persoană care minte vorbește mult şi repede și îți dă o sumedenie de detalii.

Sursa info

Comments