EXTREM – Patronul unui restaurant s-a rastignit pe o cruce montata pe acoperisul localului (VIDEO )

EXTREM – Patronul unui restaurant s-a rastignit pe o cruce montata pe acoperisul localului (VIDEO )

sursa foto: captura video

EXTREM. Patronul unui restaurant din Eforie Nord s-a urcat pe acoperişul localului său, de unde a protestat. Omul este nemulţumit că primăria a decis să îi demoleze o parte din terasă pe motiv că nu are autorizaţie de construire. El susţine, însă, că decizia autorităţilor este ilegală, mai ales că nici nu a fost anunţat în legătură cu ce avea să se întâmple.

Turiştii din Eforie Nord s-au adunat speriaţi în faţa restaurantului. Toată lumea credea că patronul care s-a răstignit pe o cruce de lemn pe care a montat-o pe acoperiş vrea să îşi ia viaţa. Omul, însă, protesta.

Bărbatul este disperat pentru că autorităţile locale au decis să îi demoleze o parte din terasa restaurantului pe motiv că nu are autorizaţie de construcţie.

“I-a anulat acel contract de închiriere fără un preaviz, fără vreo notificare de încălcare a contractului, fără absolut nimic”, spune avocatul patronului, potrivit România TV.

Primarul susţine că patronul a încălcat clauzele contractului.

“I-a fost reziliat un contract de închiriere sau de folosinţă pentru că nu şi-a respectat clauzele contractuale. A depus o cerere către Consiliul Local. I s-a spus că se va analiza cererea dânsului. Într-un an de zile domnul respectiv trebuia să îşi obţină autorizaţia de construire”, a spus primarul din Eforie.

Patronul a contestat în instanţă hotârârea de demolare a terasei.

Sursa info

Comments