FARA SUFLET Si-a abandonat pruncul in curtea

FARA SUFLET – Si-a abandonat pruncul in curtea bisericii

FĂRĂ SUFLET. O tânără, în vârstă de 28 de ani, părăsită de iubit imediat după ce a născut, și-a abandonat bebelușul la biserica catolică din localitatea Huși, județul Vaslui. Mama fără suflet și-a abandonat pruncul chiar pe treptele lăcașului de cult.

Găsită de polițiști, femeia a avut o explicație halucinantă pentru gestul ei: Iubitul ei, plecat să muncească în străinătate, nici n-a vrut să audă despre copil, iar ea nu are bani ca să-l crească. Așa a abandonat bebelușul născut în urmă cu cinci zile, precum un obiect stricat.

COPILĂRIE CU PALMA – Tribunalul pentru minori şi familie, un proiect abandonat

Bebeluș abandonat pe treptele bisericii

Tânăra mamă a trecut pragul bisericii catolice ”Sfântul Anton de Padova” din Huși și a abandonat bebelușul pe o bancă din curtea lăcașului de cult. O adolescentă a auzit plânsetele pruncului și a anunțat imediat preotul.

COPIL DIN FLORI – O femeie și-a abandonat în spital bebelușul născut prematur

Undeva aici, pe bancuța aceea era copilul. Era într-o paturică, hainuțe, căciuliță, un costumaș alb. Din ce am văzut eu. Nu am știut ce să fac cu el. Am sunat la 112. Apoi am mers la surorile franciscane să văd ce facem cu el. Ele mi-au povestit că mai devreme venise o doamnă cu un copil în brațe, a cerut de mâncare și a spus că nu știe ce să facă cu acest copil.”, a declarat preotul Cătălin Rotăraș.

Sursa info

Comments