Fara taxa platita cash la Fetesti, in minivacanta de Sf. Maria. Masurile luate de CNAIR pentru fluid...

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis sa diminueze restrictiile de circulatie in perioada minivacantei de Sfanta Maria. Masura a fost luata pentru a evita crearea de ambuteiaje in zonele statiunilor turistice, unde se executa lucrari. Totdata, este posibil ca soferii sa nu poata plati taxa de la Fetesti cash, pentru ca banda de incasare in numerar ar putea fi inchisa, daca se formeaza cozi. Astfel, soferii vor putea plati taxa prin SMS sau la benzinarie.

Traficul urmeaza sa se intensifice in zonele turistice, in perioada minivacantei de Sfanta Maria, motiv pentru care CNAIR a decis sa reduca restrictiile de circulatie. Conducerea CNAIR a cerut tuturor directiilor regionale sa restranga punctele de lucru in urmatoarea perioada. Restrictiile de circulatie au fost ridicate, mai ales pe traseele turistice, pentru a fluidiza traficul.

Bugetarii vor avea o minivacanta de patru zile, intre 12 si 15 august. Guvernul a decis ca luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public. Astfel, se face legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, Sfanta Maria, declarata nelucratoare.

Masuri de fluidizare a traficului la Fetesti, in minivacanta de Sfanta Maria

Pentru a preveni aparitia blocajelor in trafic din cauza numarului mare de masini, CNAIR ia masuri pentru a fluidiza circulatia in zona Agentiei de Incasare Fetesti, in perioada 11-15 august.

De regula, se formeaza cozi pe banda de incasare in numerar, dotata cu bariera. De aceea, circulatia este afectata pe celelalte benzi (benzile e-tarif), unde accesul este permis in cazul platirii electronice a taxei. Astfel, banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de politistii pe benzile e-tarif.

In aceste conditii, soferii sunt obligati sa plateasca taxa pana cel tarziu la ora ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii, informeaza CNAIR, intr-un comunicat.

In functie de aglomeratia din trafic, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agentia de Incasare Fetesti pot fi schimbate, soferii fiind dirijati de politistii prezenti in zona.

Mai mult, nu va mai fi inscris numarul de inmatriculare al masinii pentru a reduce timpul de emitere a bondurilor fiscale, in conditiile in care se aglomereaza benzile de incasare in numerar a tarifului de trecere.

Cum poate fi platita taxa de pod de la Fetesti

Potrivit CNAIR, se formeaza blocaje din cauza aglomeratiei de pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), pe sensul Constanta-Bucuresti. Din acest motiv, va fi organizat un punct suplimentar de incasare in numerar.

Pentru a evita aglomeratia, soferii pot plati taxa de pod la benzinariile din toata tara ale distribuitorilor autorizati (Mol Retail Comert, SC Mol Romania Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL), UNTRR si prin SMS ( la numarul 7577) sau utilizand portalul www.erovinieta.ro.

Unde vor fi restrictii de trafic in perioada minivacantei de Sfanta Maria

CNAIR anunta restrictii de circulatie pe A2, DN7, DN39 si DN22C in perioada 11-15 august, in diferite intervale orare, pentru vehiculele cu masa peste 3,5 t, cu ocazia sarbatorilor legale, se arata intr-un comunicat transmis de institutie.

In perioada 11-15 august 2017, circulatia vehiculelor rutiere cu masa mai mare de 3,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisa pe A2, pe traseul Bucuresti (int.A2 cu CB) -Fundulea – Lehliu (int. A2 cu DN3) – Fetesti (int. A2 cu DN3B) – Cernavoda (int. A2 cu DN3) -Murfatlar (int.A2 cu DN3), pe sensul Bucuresti-Constanta, vineri, in intervalul 12.00-24.00, sambata, in intervalul 06.00-14.00, luni, intre 16.00 si 22.00 si marti, intre orele 06.00-22.00. Pe sensul Constanta-Bucuresti, circulatia va fi interzisa duminica, in intervalul 12.00-24.00, luni, intre orele 16.00-22.00 si marti, intre 06.00-22.00. Pe sensul Fetesti-Cernavoda, circulatia va fi interzisa duminica, intre 12.00 si 24.00, luni, in intervalul 16.00-22.00 si marti, in intervalul 06.00-22.00.

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata pe DN7, pe traseul Pitesti (iesire din municipiu) – Ramnicu Valcea – Vestem (int DN7 cu DN 1), pe ambele sensuri, luni, in intervalul 16.00-22.00 si marti, in intervalul 06.00-22.00.

Pe ambele sensuri de pe traseul Agigea (int. DN39 cu DN 39A) – Mangalia (intrare municipiu), circulatia va fi restrictionata vineri, in intervalul 12.00-22.00, sambata si duminica, intre 06.00-22.00, luni, intre 16.00 si 22.00 si marti, in intervalul orar 06.00-22.00.

Pe DN22C, pe traseul Murfatlar (int. DN 22C cu DN 3) – Cernavoda (int. DN 22C cu A2), pe sensul Murfatlar - Cernavoda, circulatia va fi restrictionata duminica, intre orele 12.00-24.00.


Citeste si EXCLUSIV/ Cum e ajutat fiul Marinei Scupra sa treaca mai usor peste pierderea mamei sale. Luat in grija de colegi si diriginta!


&

Post-ul Fara taxa platita cash la Fetesti, in minivacanta de Sf. Maria. Masurile luate de CNAIR pentru fluidizarea traficului apare prima data in Libertatea.ro.

Comments