Fashion Days Reduceri mari la cele mai sexy

Fashion Days - Reduceri mari la cele mai sexy costume de baie

Fashion Days – Toate costumele de baie disponibile la reducere pot fi gasite AICI.

Fashion Days  are o promotie speciala de costume de baie. Am selectat si noi cele mai avantajoase dar si cele mai sexy costume de baie pe care le-am gasit in oferta si pe care vi le recomandam cu toata increderea pentru vara asta.

Fashion Days – Maria Meili

Primul costum de baie pe care vi-l recomandam costa mult sub 100 de lei, este foarte avantajos, sutienul de baie este cu model etnic Dandelion. Bretelele sunt de tip halter si cupele triunghiulare cu burete detasabil. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Skiny

Sutienul de baie halter negru cu burete are un pret redus cu peste 70% de la Fashion Days. Costumul este fabricat din poliamida si elastan la exterior si polyester la interior. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Desigual

Un alt sutien de baie, de data aceasta bandeau multicolour Diana, care se incheie cu snur dupa gat, fabricat din polyester si elastan. Oferta foarte avantajoasa pentru acest model poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Esprit Bodywear

Sutienul de la acest costum de baie este prevazut cu push up negru Aston de tip halter, negru cu baiete. Pretul e redus cu peste 50% si costa sub 100 de lei, iar oferta completa o gasiti AICI.

Fashion Days – Maria Meili

Incheiem tot cu un sutien de la Maria Meili, sutien verde electric Barbara, are un aspect crosetat, bretele de tip halter si cupe triunghiulare cu permute detasabile. Bretelele se prind pe partea din spate. Oferta poate fi gasita AICI.

Articole recomandate

Comments