FESTIVALUL CASTANELOR – Prin vocea parintelui Pomohaci, Catalin Chereches le-a transmis baimarenilor...

FESTIVALUL CASTANELOR Ediția din acest an a Festivalului Castanelor l-a adus între băimăreni pe părintele Cristian Pomohaci.
FESTIVALUL CASTANELOR  În ultima zi dedicată seriei de manifestări, Cristian Pomohaci a susținut un concert extraordinar în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Prin vocea sa caldă, dar și prin cântecul său, părintele a transmis un mesaj băimărenilor adunați la scena amplasată în inima cetății.

„Înainte să urc pe scenă am fost acasă la domnul primar Cătălin Cherecheș.

Domnul primar a spus să vă transmit că vă iubește pe fiecare”, a spus Cristian Pomohaci în timpul concertului susținut în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

pomhaci

Mesajul părintelui Pomohaci a stârnit ropote de aplauze din partea băimărenilor prezenți la scena amplasată în Centrul Vechi, semn că băimărenii și-l doresc alături de ei pe Cătălin Cherecheș.

pomhaci1

La finalul recitalului oferit de părintele Pomohaci acesta a primit un cadou inedit. Cu o zi înainte de a-și sărbători ziua de naștere, băimărenii, adunați în număr mare la concert i-au cântat acestuia „La mulți ani!”.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

citeşte şi LET’S DO IT, MARAMUREȘ! – 10 mii de saci de gunoaie strânse de peste 12 mii de voluntari la ziua de curățenie generală

Comments