Fetita lor a murit de pneumonie. Dupa inmormantare, parintii au gasit un bilet. Ce s-a intamplat dup...

Tim și Mary Ellen Smith au fost devastați când fetița lor în vârstă de 12 ani, Taylor, a murit. Tragedia s-a petrecut pe 5 ianuarie 2014. Taylor a murit din cauza pneumoniei.

După înmormântare, când au început să sorteze lucrurile fetiței, părinții au găsit un bilet redactat de fată. Biletul, un mesaj pe care fetița și-l autoadresa, trebuia să fie deschis în anul 2023.

Impresionați de conținutul scrisorii, părinții au publicat scrisoarea:

„Dragă Taylor,

Cum e viața ta? Trebuie să fie destul de simplă acum (cu 10 ani în trecut). Felicitări că ai absolvit liceul. Dacă nu l-ai absolvit, întoarce-te la școală și continuă să încerci. Ia-ți diploma! Ești (suntem) deja la facultate? Dacă nu, te înțeleg. (…)

Cum te mai înțelegi cu Dumnezeu? Te rogi? Ai citit Biblia? Dacă nu, să faci toate lucrurile astea. Nu-mi pasă cum e viața ta în momentul ăsta, dar să le faci! A fost bătut, torturat și batjocorit pentru tine. Un bărbat fără păcat, care nu a făcut rău niciodată nimănui.

Ai apucat să vezi alte țări? Cum e zbori cu avionul? (…)

Te-ai mutat de acasă, ai propriul apartament? Dacă ești la facultate, ce studiezi? Acum, îmi doresc să fiu avocat. (…)

Da, cred că asta e tot. Ține minte că au trecut 10 ani de când am scris mesajul ăsta. S-au întâmplat multe lucruri în timpul ăsta, bune sau rele. Așa e viața și trebuie să adaptezi.

Cu sinceritate,
Taylor Smith”

Comments