Fiica Andreei Berecleanu, surprinsa alaturi de Alex Piturca. Cum a fost fotografiata Eva Zaharescu c...


Eva, fiica Andreei Berecleanu din casnicia cu Andrei Zaharescu, a fost surprinsa recent alaturi de Alex Piturca. Fiul lui Victor Piturca a luat-o cu masina pe tanara, apoi a lasat-o la apartamentul in care aceasta locuieste.


Alex Piturca, fiul fostului selectioner al echipei nationale, este din nou in centrul atentiei, fiind surprins de CANCAN.RO in compania Evei Zaharescu, fata celebrei prezentatoare de stiri Andreea Berecleanu. Intamplarea a avut loc recent, cand ex-fotbalistul a condus-o pe tanara bruneta la domiciliul sau din zona de nord a Capitalei.

Conducand un elegant Mercedes S-Class, Alex Piturca a asteptat cu rabdare pana cand Eva Zaharescu a intrat in scara blocului, sorbind-o din priviri si asigurandu-se ca aceasta a ajuns in siguranta. Dupa ce a vazut-o intrand, fostul iubit al Cristinei Ich s-a retras la propriul apartament din zona Charles de Gaulle.


Aceasta nu este prima data cand Alex Piturca atrage atentia prin astfel de escapade, fiind cunoscut pentru relatiile sale tumultuoase.


Fiica Andreei Berecleanu s-a iubit cu fostul iubit al Andreei Antonescu


In urma cu 3 ani, Eva Zaharescu a avut o relatie cu fostul iubit al Andreei Antonescu. Stefan Manolache spunea in anul 2021 de ce relatia cu tanara a ajuns la final.


Se pare ca el nu a rezonat cu fiica Andreei Berecleanu si a decis sa puna punct relatiei, dupa cum chiar el a declarat. Dupa ce s-a zvonit ca Eva Zaharescu ar fi fost cea care a pus piciorul in prag, Stefan Manolache a tinut sa precizeze ca lucrurile nu au stat chiar asa.


,,Eva Zaharescu este o tanara care nu a fost pe aceeasi lungime de unda cu mine. Ne-am despartit, sa spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce va pot spune cu siguranta este insa ca ea nu a fost cea care m-a parasit, restul poate fi inteles. Eva este, fizic, o persoana deosebita... Am avut si eu varsta ei, am trecut si eu prin anumite experiente, dar nu am putut rezona cu ea", a declarat Stefan Manolache pentru FANATIK.


Eva Zaharescu studiaza in Anglia


Dincolo de activitatea ei de peste 30 de ani in televiziune, Andreea Berecleanu e mama a doi copii. Din casnicia cu Andrei Zaharescu, de care a divortat in urma cu aproximativ 10 ani, o are pe Eva Zaharescu, care are 22 de ani si de 6 ani e stabilita in Marea Britanie, dar si pe Petru, care are 18 ani.


Acum sase ani, Eva Zaharescu a parasit Romania si s-a mutat in Marea Britanie, la liceu. Ulterior a fost admisa si la facultate, iar in prezent isi continua acolo studiile. Anul trecut, si Petru, fratele ei, s-a mutat alaturi de ea, si el studiaza in Anglia.


Invitata in podcastul lui Teo Trandafir, Andreea Berecleanu a facut dezvaluiri despre copiii ei. ,,E vorba si de jobul de parinte, care este cel mai important, este fara sfarsit, este fara sfarsit, pe cuvant! Nu am ramas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este in al doilea an.


Dar e ca si cum ar fi aici. Eva gateste bine, se ingrijesc singuri, isi fac curatenie singuri, stau impreuna, asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, ca va sta cu fratele ei. O saptamana nu a vorbit cu mine", a declarat Andreea Berecleanu, care a povestit cum l-a primit Eva pe fratele ei in Marea Britanie.


La inceput nu a fost incantata, dar acum fratii se inteleg foarte bine. ,,Pentru ca... la momentul respectiv, Petru avea sub 18 ani si atunci avand sub 18 ani si post Brexit este o legislatie care trebuie respectata si atunci trebuia sa stea cu cineva care avea peste 18 ani, de fapt Eva trebuia sa aiba peste 24, dar deja avea un istoric de 6 ani la Londra deja, fara repros, de la scolile precedente, fara repros in locurile inchiriate, un istoric curat... a primit un cec in alb pentru a avea grija de fratiorul ei de 17 ani.


Nu era un apartament cu multe dormitoare si atunci s-au dat cap in cap un pic si s-au obisnuit unul cu altul in cel mai scurt timp. Nu au avut incotro! Si acum se si inteleg".


Comments