FIR INTINS – Politistii s-au intrecut la pescuit de crap (FOTO)

FIR INTINS – Politistii s-au intrecut la pescuit de crap (FOTO)

FIR ÎNTINS. La sfârşitul săptămânii trecute, pe Balta din localitatea Coaş, în organizarea Clubului Sportiv Dinamo din cadrul Inspectoratului de Poliţie Maramureş şi cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor- I.P.A. Regiunea 1 Maramureş, s-a desfăşurat Ediţia a III-a a Cupei ,,Pescuit la Crap-2016″
La competiţie s-au înscris 32 concurenţi pescari poliţişti, precum şi două echipe din cadrul I.S.U. Maramureş, respectiv din cadrul U.M. 1354.

PESCUIT SPORTIV – Pompierii maramureșeni, clasați pe locul I

Concursul s-a desfăşurat pe durata a două zile, iar rezultatele au fost pe măsură.
Campioana la prins peşte a fost echipa formată din Călin Naghy şi Georgel Rus din cadrul I.P.J. Maramureş cu o cantitate de 73, 125 kg.

AVERTISMENT – Atenţie unde mergeţi la pescuit!

Locul II a fost ocupat de către echipa din cadrul I.S.U. Maramureş, formată din Adrian Zah şi Marius Cozma, cu o cantitate de 43, 820 kg.

Pe podium s-au mai urcat şi Remus Mateşan şi Adrian Dragomir din cadrul I.P.J. Maramureş, cu o cantitate de 34, 500 kg.


Organizatorii au mai acordat premii pentru ,,primul peşte capturat,, la Nicolae Ionescu şi Emanuel Mezinger- I.P.J. Maramureş şi ,,pentru cea mai mare captură,, la Adrian Zah şi Marius Cozma- I.S.U. Maramureş, care au prins cel mai mare peşte din timpul concursului-8,315 kg.
Arbitrajul a fost asigurat de către Vasile Pocol şi Ioan Marchiş.

Premiile care au constat în cupe şi diplome, au fost acordate de către Ioan Marchiş-preşedintele C.S. Dinamo Maramureş şi Gigel Mircea Sabou-preşedintele I.P.A. Regiunea 1 Maramureş.

Comments