Fiul Biancai Brad va studia in Italia. La ce facultate a fost acceptat si ce spune mama lui despre p...


Luca, fiul Biancai Brad, a fost acceptat la o universitate din Bologna, Italia, si este in culmea fericirii. Artista a marturisit ca este mandra de fiul ei si se bucura ca va putea pleca sa studieze in Italia. Recent, vedeta a participat la ceremonia de absolvire de liceu a baiatului ei.


,,A avut ceremonia de absolvire a liceului si am avut emotii foarte mari. M-am ascuns, ca toate mamele care erau cu lacrimi in ochi acolo. E si emotie, si bucurie, si tristete. Pentru ca stim ca se apropie momentul in care isi va lua zborul din cuib. O sa ma rog sa ii fie bine si sa fie protejat. Si sa-i mearga bine oriunde va ajunge...", a declarat Bianca Brad pentru viva.ro.


Bianca Brad a povestit ca fiul ei a primit vestea ca a fost acceptat la facultate atunci cand a avut ceremonia de absolvire.
,,El a fost foarte fericit pentru ca exact in ziua in care a fost ceremonia cand au aruncat si palariile acelea in sus, chiar in ziua aceea a primit raspunsul oficial de la facultate ca a intrat. Si a fost foarte fericit pentru ca a avut o perioada foarte incarcata, cu foarte multe examene, cu pregatiri pentru Bacalaureat.


A muncit enorm de mult. Si inca nu era relaxat pentru ca nu venise raspunsul de la facultate. Si s-a simtit eliberat. Nu l-am mai vazut asa de relaxat de cand era mic. De cativa ani, el stia ce va face, genomica, iar la noi in tara nu exista. Din fericire, va pleca in Italia, la o ora si jumatate de Bucuresti si stiu ca acolo ii va fi bine", a declarat Bianca.


,,Si numele, Luca, i se potriveste. In orasul in care va studia, in Bologna, este Biserica Sf. Luca. Cum se spune, nimic nu e intamplator. El trebuie sa ajunga acolo.", a mai adaugat Bianca Brad.


Comments