Forfota mare in brutarii si in cofetarii, inainte de Paste. Se lucreaza la foc continuu

Forfota mare in brutarii si in cofetarii, inainte de Paste. Se lucreaza la foc continuu

Forfota mare in brutarii si in cofetarii, inainte de Paste. Se lucreaza la foc continuu

In brutarii si in cofetarii e forfota mare, iar angajatii depun eforturi considerabile pentru a livra la timp preparatele. Acestia lucreaza si in trei schimburi pentru a putea onora valul de comenzi.

,,Pregatirile merg bine. Desi, era liber noi am venit la serviciu sa onoram toate comenzile. Avem si 10.000 de comenzi"

Se lucreaza la foc automat pentru ca romanii sa aiba masa bogata

Secretul unui cozonac pufos si gustos nu sta doar in ingrediente, ci si in pregatirea aluatului si coacerea sa, au dezvaluit expertii culinari. Acestia spun ca toate se pregatesc dupa o reteta traditionala, cu ingrediente naturale.

,,Asa arata cozonacul nostru, ca la mama acasa, un deliciu de Paste!"

Pe langa cozonacul traditional, romancele noastre vor sa aiba pe masa de Paste si chec, covrigei, dar si diverse tipuri de prajituri. In diferite forme, cu stafide sau fara, pasca e si ea nelipsita de pe mesele crestinilor.

Comments