FOTBAL Dorin Toma, noul antrenor al echipei

FOTBAL – Dorin Toma, noul antrenor al echipei Viitorul Ulmeni

FOTBAL Dorin Toma, antrenorul care a stat pe banca tehnică a echipei FCM Baia Mare, a schimbat vestiarul. Odată ce echipa băimăreană s-a retras din Liga a II-a, Dorin Toma a devenit antrenorul celor de la CS Viitorul Ulmeni.

FOTBAL Echipa a promovat la finalul sezonului competițional precedent în Liga a III-a de Fotbal și va disputa prima partidă în compania celor de la Recea.

Viitorul Ulmeni a promovat în Liga a III-a la finalul sezonului trecut după ce a învins campioana Sălajului, Unirea Mirșid, cu scorul de 7-0 la general.

FOTBAL Prima partidă pentru Ulmeni cu Dorin Toma pe banca tehnică va avea loc miercuri, 10 august. Viitorul Ulmeni deschide seria meciurilor din Cupa României împotriva celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, partida urmând a avea loc cu începere de la ora 17:30 pe terenul celor din Ulmeni.

Pe banca tehnică, Dorin Toma va face cuplu cu Dănuț Sabou. În campionatul Ligii a III-a Viitorul Ulmeni va debuta la sfârșitul acestei luni sau la începutul lui septembrie. Partida de debut în Liga a III-a se va desfășura cel mai probabil pe terenul nou-promovatei.

Simona Vasiac

Comments