FOTBAL FEMININ - ACS Venus Maramures – ACS Banat Girls, scor 0-1

FOTBAL FEMININ ACS Venus Maramures ACS Banat

FOTBAL FEMININ - ACS Venus Maramures – ACS Banat Girls, scor 0-1

FOTBAL FEMININ Duminica, 7 octombrie, ACS Venus Maramures a disputat un meci impotriva echipei ACS Banat Girls, cu prilejul etapei a 3-a a Ligii a doua la feminin. Din pacate pentru jucatoarele noastre, echipa a pierdut cu scorul de 1-0.

Partida de pe stadionul ,,Gloria" din Resita a fost una foarte echilibrata, cu faze de poarta de-o parte si de alta, iar diferenta pe tabela a fost facuta de Denisa Burdan, care a marcat in minutul 39 singurul gol al meciului.

Primul 11 la Venus:

Portar: Vanessa Bolos – 1

Fundasi: Natalia Bolos-16, Vancea Daiana-15, Denisa Racz-6, Oana Pop-17

Mijlocasi: Amalia Ionescu-10, Amalia Hohman-11, Larisa Olar-9, Denisa Zah-21

Atacanti: Alexandra Voicu-2, Larissa Bolos-7 ( C )

Rezerve: Ada Huszar-18, Maria Muntean-8, Lorena Dan-13 , Denisa Onanie-4

Dupa trei meciuri disputate, ACS Venus Maramures ocupa locul 6 in clasamentul Ligii a doua, cu nu punct acumulat.

Adversara ei din acest meci se afla pe locul 4, obtinand pana acum doua victorii.

,,A fost un meci foarte bun practicat de echipa noastra, iar de cand sunt eu antrenor, acesta este al treilea joc impotriva Resitei. Am inceput deja sa cunosc fotbalistele de la ACS Banat Girls si consider ca am realizat un joc extraordinar. Am avut trei ocazii de-a marca in prima repriza dar, din pacate, n-am reusit sa le fructificam. Se vede ca echipa din Resita a acumulat experienta si din cauza ca au jucatoare la lotul national. In acest joc am fost prinsi pe un contraatac, iar aceasta a fost soarta meciului. In repriza a doua consider ca am fost peste Banat Girls din nou, dar n-am reusit sa marcam. As dori sa felicit conducerea clubului din Resita pentru buna organizare", a spus tehnicianul Daniel Luputi, de la ACS Venus Maramures, la sfarsitul partidei.

Urmatorul meci pe care il vor avea fetele antrenate de Luputi, va fi impotriva echipei CS Ineu, ocupanta locului 8 in acest moment.

Astfel, conducerea echipei informeaza ca duminica, 14 octombrie, de la ora 11:00, va avea loc meciul dintre ACS Venus Maramures si CS Ineu si ii invita pe cat mai multi spectatori la meci.

&

Comunicat de presa ACS Venus Maramures

The post FOTBAL FEMININ - ACS Venus Maramures – ACS Banat Girls, scor 0-1 appeared first on actualmm.ro.

Comments