FOTBAL FEMININ Programul partidelor din

FOTBAL FEMININ – Programul partidelor din Superliga. AS Independenta debuteaza la inceputul lui sept...

FOTBAL Echipa feminină de fotbal AS Independența se află în linie dreptă cu pregătirea pentru începutul noului sezon competițional.

FOTBAL Odată cu debutul Superligii la fotbal feminin, băimărencele vor fi antrenate de cuplul Florica Codrea și Alexandra Marian, acestea având atât calitatea de sportive cât și de antrenoare.

Debutul noului sezon competițional va avea loc în 11 septembrie, cu meciul susținut de băimărence în deplasare la Târgoviște.

Deoarece echipa băimăreană va participa cu o a doua formațiune și în Liga a II-a, lotul de senioare a fost lărgit cu junioarele născute în anul 2001. Astfel sportivele Roberta Silaghi, Daiana Burde, Kriszta Haim sau Alexandra Boldijar își vor aduce aportul la meciurile din Superligă. În perioada de pregătire, echipa de senioare a disputat partide amicale cu Venus Satulung și în deplasare la Heniu Prundul Bârgăului și Juniorul Satu Mare.

Odată cu debutul Superligii, As Independența și-a întărit rândurile. La lot au sosit: Laura Desmerean, Diana Grecu și Georgiana Dârle, toate împrumutate de la Olimpia U-T Cluj. De asemenea, în aceste zile urmează să se definitiveze transferul unui atacant de valoare din eșalonul secund, componentă a naționalei de 19 ani. Prima etapă a noului sezon este programat pentru data de 10 și 11 septembrie, CS AS Independența Baia Mare evoluând la CSS Târgoviște, echipă proaspăt promovată în Superliga de fotbal feminin.

Programul turului pentru AS Independenţa
Etapa 1: CSS Târgoviște – AS Independența Baia Mare
Etapa 2: Independența Baia Mare – Real Craiova
Etapa 3: Olimpia U-T Cluj-Napoca – AS Independența Baia Mare
Etapa 4: AS Independența Baia Mare – CFR Timișoara
Etapa 5: Navobi Iași – AS Independența Baia Mare
Etapa 6: AS Independența Baia Mare – Heniu Prundu Bârgăului
Etapa 7: Fair-Play Bucureşti – AS Independența Baia Mare
Etapa 8: Vasas Odorheiu Secuiesc – AS Independența Baia Mare
Etapa 9: AS Independența Baia Mare – ASA Târgu Mureş

Simona Vasiac

Comments