Gabriela Firea: Ma bucur ca am putut contribui concret, ca senator, la dotarea Spitalului de Stomato...

,,Ma bucur ca am putut contribui concret, ca senator, la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4, printr-un amendament pe care l-am facut la Legea bugetului, convingandu-i pe colegii mei parlamentari sa alocam 10 milioane de lei pentru finalizarea si dotarea cladirii. Felicitari, Daniel Baluta, pentru consecventa cu care urmaresti fiecare proiect dedicat Sectorului 4!

Este singurul spital de stomatologie construit de o administratie publica in ultimii 50 de ani. Am raspuns imediat, in calitate de senator, si impreuna cu colegii parlamentari am alocat banii necesari pentru finalizarea investitiilor.

A fost un bun moment sa rememorez, impreuna cu doamna prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu si cu domnul rector al UMF Carol Davila, prof. dr. Viorel Jinga, proiectele pe care le-am realizat impreuna, tot din grija pentru oameni, acum cativa ani in urma. Ma gandesc, in special la reteaua de cabinete stomatologice scolare din Bucuresti, o retea foarte utila copiilor din capitala. Este firesc sa imi doresc sa extindem, pe viitor, aceasta retea si atunci cand facem o promisiune, ne tinem de cuvant.

Le sunt recunoscatoare domnului presedinte PSD si Prim Ministru, Marcel Ciolacu, si domnului ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, in mandatul de ministru al Familiei, in toate proiectele sociale cu componenta de sanatate, atat de necesare femeilor, tinerilor si copiilor.

Am un plan clar pentru Bucuresti, in domeniul Sanatatii: Construirea Spitalului Metropolitan, proiect pe care l-am inceput in mandatul anterior, blocat din 2020!

Realizarea Centrului de Terapie cu Protoni (centru de excelenta in terapia oncologica);

Continuarea, dezvoltarea si reluarea tuturor proiectelor de protejare a sanatatii bucurestenilor, cum ar fi sprijinul pentru procedurile FIV sau testarile genetice pentru cancer.

Impreuna vom realiza proiecte asteptate si benefice pentru oamenii din Bucuresti", a transmis Gabriela Firea.

Promovare electorala - Partidul Social Democrat - Organizatia Mun. Bucuresti CMF 21240002

Comments