Gafa in cazul crimei din Sibiu: englezii asteptau mandatul de extradare al criminalilor, judecatoare...

In continuare apar informatii socante din seara crimei. Fiica omului de afaceri s-a inarmat cu un briceag si a sunat la 112. Cand criminalii au aflat ca vine politia au lasat omul de afaceri sa se sufoce si au furat ceasurile de lux ale lui Kreiner.

Cazul Kreiner ia amploare la nivel international si surprinde chiar si autoritatile britanice. Cei doi suspecti care au fost prinsi de politia engleza si dusi la sectie nu au putut fi arestati pe loc.

Ghita si ,,Puscarie" au fost audiati mai bine de 12 ore de politistii britanici, timp in care, ofiterii asteptau ca Romania sa emita mandatele de arestare preventiva.

Noi imagini cu asasinii omului de afaceri Adrian Kreiner. Anchetatorii au aflat unde s-ar ascunde coordonatorul

Cu o zi inainte, imediat dupa ce au fost identificati de Politia Romana, judecatoarea din cazul crimei de la Sibiu a dat termen ca va emite mandatele abia miercuri. Pentru ca era sambata si nu avea program de lucru, judecatoarea si-a inchis telefonul.

Duminica de dimineata, un alt judecator a spus ca va interveni pentru ca nu poate astepta pana cand colega lui isi va deschide telefonul. A fost schimbata data si au fost emise mandatele nationale, apoi cele europene de arestare pe numele celor trei suspecti.

Doi dintre cei trei suspecti in asasinatul de la Sibiu au fost prinsi in Marea Britanie. Cum au fost identificati - FOTOExtradarea acestora ar putea dura chiar si 6 luni.In continuare este cautat cel de-al treilea suspect, cel care ar fi si creierul jafului din Sibiu. Cosmin Zuleam, cel care a dat spargerea de sute de mii de euro in Slovenia, este cunoscut si pentru traficul de droguri. Acesta ar fi si dependent de stupefiante.

Apar informatii socante din seara crimei. Fiica victimei se afla in camera ei si s-a ascuns in dressing, inarmata cu un briceag, apoi a sunat speriata la politie. Cand criminalii au aflat, au amenintat-o cu pistolul la tampla, iar pentru ca erau presati te timp, au furat imediat banii fetei si ceasurile de lux vazute in ultimul moment si au fugit.

Crima de la Sibiu: Cum a fost atacat, de fapt, Adrian Kreiner. Detalii socante din rechizitoriul anchetatorilor: ce a vazut fiica afaceristului

,,Persoana vatamata (n.r. fiica lui Kreiner) s-a intors in dormitor si a incuiat usa, s-a inarmat cu un briceag si s-a ascuns in dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj si au rupt usa dormitorului dupa care au patruns in dressing, persoana vatamata declarand ca <

In tot acest timp, afaceristul Adrian Kreiner isi dadea ultima suflare in living. Criminalii l-au lasat intr-o pozitie barbara, iar omul de afaceri avea pulsul extrem de mic cand au venit echipajele medicale.

Al treilea suspect in asasinatul de la Sibiu are antecedente penale! Barbatul ar mai fi fost inchis de doua ori - Ce fapte a comis

Comments