Galette cu pere si migdale. Un desert rustic si delicios

Galette cu pere si migdale. Un desert rustic si delicios

Galette cu pere si migdale. Un desert rustic si delicios

Combinatia de ingrediente ofera o nota de contrast intre dulceata naturala a perelor si efectul crocant al migdalelor, creand un desert elegant si delicios. Acest desert rustic poate fi servit cu orice ocazie, impresionand prin combinatia de arome si aspectul sau nepretentios, dar cuceritor.

Galette se prepara, in mod clasic, dintr-un aluat fraged, clasic, pe baza de unt si faina. Acesta se modeleaza sub forma de disc, iar marginile se indoaie peste umplutura, formand niste pliuri, precum cele pe care le au opincile traditionale romanesti.

Umplutura poate fi preparata din fructe, din gem sau dulceata, dar si din diferite creme. Descopera aici o varianta sarata a acestei tarte, cu rosii si dovlecel, gratinata cu branza nobila.

In continuare iti oferim lista de ingrediente si pasii necesari pentru a gati si tu varianta cu pere si migdale.

Prune la borcan fara zahar. Reteta simpla si sanatoasa de conservare a fructelorGalette cu pere si migdale - Ingrediente

Ai nevoie pentru prepararea acestei delicioase tarte de ingrediente pentru aluat si de ingrediente pentru umplutura.

Descopera mai jos care sunt acestea.

Trucuri care te pot ajuta sa scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur iti vor folosiIngrediente pentru aluat:200 g faina100 g unt rece, taiat cubulete1 lingura de zaharUn praf de sare3-4 linguri de apa rece.

Citeste continuarea aici

Rulada cu ness. Reteta unui desert rafinat si aromat. Simplu si usor de preparat

Comments