Generalii Statului Paralel, Coldea si Dumbrava, cercetati sub control judiciar cu cautiune, dupa aud...

UPDATE 4:10 - Doru Traila iese razand de la DNA. Dan Tocaci paraseste si el sediul Directiei. Generalul Dumitru Dumbrava iese prin usa din spate, evitand sa dea ochii cu jurnalistii aflati la fata locului.

UPDATE 3:15 - Florian Coldea a parasit sediul DNA. Acesta a refuzat sa dea declaratii presei, spunand doar ca este nevinovat si ca se grabeste.

UPDATE 2:40 - Generalul Florian Coldea, avocatul Doru Traila si Dan Tocaci, om de afaceri din anturajul lui Coldea-Dumbrava si membru provizoriu in Consiliul de Administratie al companiei de salubritate Romprest, vor fi cercetati si ei sub control judiciar, tot cu cautiune, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. Pentru primii doi, cautiunea a fost stabilita la 500.000 de lei, iar pentru Tocaci - 150.000 de lei.

UPDATE 02:15 - Generalul Dumitru Dumbrava va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, alaturi de generalul Florian Coldea. Procurorii au fixat si o cautiune de 500.000 de lei pentru Dumbrava, au indicat surse citate de Anca Alexandrescu.

UPDATE 24:00 Toti suspectii au facut declaratii. Avocatul Doru Traila a oferit cele mai multe informatii, ar fi solicitat doua topuri de hartie, a afirmat realizatoarea Anca Alexandrescu, citand surse.

UPDATE 23:20 Cel putin un suspect ar urma sa fie retinut, insa audierile se vor prelungi dupa miezul noptii, deoarece suspectii vor da noi declaratii, dupa ce avocatul Traila ar fi facut denunturi - SURSE citate de Anca Alexandrescu.

UPDATE 23:10 - Potrivit surselor citate de Anca Alexandrescu, avocatul Doru Traila ar fi incheiat cu procurorii DNA un acord de recunoastere inca de acum o luna.

UPDATE: Un alt general in rezerva, Dan Capsuna, ar fi suspect, au indicat surse Realitatea Plus.

UPDATE: Potrivit surselor Realitatea Plus, primul care a intrat pentru a raspunde intrebarilor procurorilor anticoruptie a fost generalul Dumitru Dumbrava, dupa care a urmat generalul Florian Coldea.

UPDATE - Dan Tocaci, om de afaceri din anturajul lui Coldea-Dumbrava si membru provizoriu in Consiliul de Administratie al companiei de salubritate Romprest, a ajuns si el la sediul DNA din Capitala.

UPDATE 12:00 - La DNA a ajuns, joi, cu cateva minute inainte de ora pranzului, si Florian Coldea. Acesta a refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii si sa raspunda intrebarilor acestora.

In plus, potrivit surselor Realitatea PLUS, alaturi de Coldea, si Dumitru Dumbrava, avocatul Doru Traila si Dan Tocaci, soferul fostului patron al Romprest, sunt pusi sub acuzare de procurorii anticoruptie. Acestia sunt acuzati de trafic de influenta, si aici vorbim despre acuzatii ce au legatura cu companiile de consultanta pe care acestia le detin si prin care au ajuns sa faca bani in urma santajarii unor oameni de afaceri.

Asteptam sa vedem daca toti cei in cauza au luat decizia de a raspunde acuzatiile sau vor preleva de dreptul la tacere.

Generalul Florian Coldea, audieri maraton la DNA! Traila si Dumbrava, pusi sub acuzare pentru trafic de influenta si spalare de bani - VIDEO

Comments