George Simion, despre huiduielile de la Iasi: ,,Oamenii sunt frustrati" - Circ la manifestarile de Z...

,,Cei care spun ca eu am instigat, probabil, nu au fost acolo. Secventele ii arata pe domnul Ciolacu si pe domnul Ciuca venind. Cetatenii sunt suparati. O doamna m-a apostrofat si pe mine.

O parte au fost si simpatizanti AUR. Eu am facut apel la inceputul manifestatiei ca indiferent ce sentimente nutrim sa ne abtinem in aceasta zi sa lasam adversarii politici.. dar au huiduit politicienii care au luat cuvantul la aceasta manifestare. Am fost 2000 de participanti la marsul unirii. Venim cam de 20 de ani la aceste actiuni. Au fost multi ieseni si romani veniti din toate colturie tarii. Oamenii sunt frustrati. Va dati seama sentimentele care ii incearca pe romani vazand ca presedintele nu a participat la aceste manifestatii.

Eu, anul trecut, la Iasi am primit in plina figura cerneala. Eu nu mi-am anuntat candidatura pentru Palatul Cotroceni. Eu stiu ce fac de 10 ani pentru fratii nostri basarabeni, pentru Cernauti. Eu stiu ce am facut astazi, am urcat pe scena cu oameni care nu imi plac, m-am dus in hora unirii riscand, ceilalti politicieni nu au fost acolo. Cu siguranta am reusit sa fac din nimic o miscare suveranista. Am depus suficiente proiecte, dar au cazut in Parlament", a spus George Simion.

Comments