George Simion: ,,Sa nu va indoiti anul viitor, pentru ca vor veni multe tentatii. Vor incerca de la...

,,Vor incerca de la lichidarea noastra fizica pana la arestarea noastra, pana la introducerea semintei de discordie intre noi", trebuie mentinuta calea dreapta si calea neamului romanesc, Dumnezeu este cu noi.

,,Atat vreau sa va rog, acum ca ne apropiem de cifra de 100.000 de membri in miscarea AUR. Ati vazut intamplandu-se minuni. Ati vazut fel si fel de acuze inchipuite care s-au rasturnat a doua zi, pentru ca intotdeauna adevarul biruie. Sa nu va indoiti anul viitor, pentru ca vor veni multe tentatii. Vor incerca de la lichidarea noastra fizica pana la arestarea noastra, pana la introducerea semintei de discordie intre noi.

Atata timp cat noi mergem pe calea dreapta, pe calea neamului romanesc, atata timp cat nu ii ascultam pe detractori, atata timp cat noi stim ce avem de facut si ce am facut in acesti 4 ani ca sa tinem linia dreapta pentru cei patru piloni pe care ii avem. Nimeni nu ne poate invinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este impotriva noastra? Va multumesc din suflet, oameni de AUR. Va iubesc. Mergem pana la capat", a afirmat George Simion.

Comments