GHINION TERIBIL – Un elicopter a lovit o linie electrica. Doi oameni au murit

GHINION TERIBIL – Un elicopter a lovit o linie electrica. Doi oameni au murit

foto libertatea

GHINION TERIBIL. Două persoane și-au pierdut viața ieri, iar alta a fost rănită în accidentul unui elicopter care s-a prăbușit după ce a lovit o linie de transport al energiei electrice  în provincia Noul Brunswick (estul Canadei), au informat surse concordante.

Dintr-un motiv necunoscut, elicopterul s-a dezechilibrat după ce a atins linia electrică înainte de a se prăbuși, ieri, în jurul orelor 16.00 (19.00 GMT), a explicat Jandarmeria regală a Canadei (GRC) însărcinată cu ancheta.

Elicopterul a lovit o linie de medie tensiune la Flatlands, în apropiere de Campbellton, în nordul provinciei Noul Brunswick, după care a căzut într-un râu, a anunțat jurnalul local L’Acadie Nouvelle,. căzut privând de electricitate peste 14.000 de locuințe din regiune până în Québecul vecin.

GHINION TERIBIL. Biroul pentru securitatea transporturilor (BST) a informat duminică într-un comunicat că “luni urmează să fie trimisă o echipă de anchetatori la locul accidentului”.

Duminică seară, potrivit datelor companiei de electricitate din Noul Brunswick, peste 2.000 de clienți erau lipsiți în continuare de energie electrică.

Sursa info

Comments