Gigi Becali a devenit ingerul pazitor al unui copil de 8 ani. Medicii i-au mai dat 3 luni de trait b...

Patronul FCSB, cunoscut pentru generozitatea sa, a raspuns imediat apelului disperat si a facut tot posibilul pentru a-i oferi copilului o sansa la viata.

Gigi Becali l-a ajutat pe copil sa se vindece

De-a lungul anilor, Gigi Becali a fost recunoscut nu doar pentru activitatile sale din fotbal, ci si pentru numeroasele acte de caritate.

De multe ori, Becali a ales sa ajute fara sa faca publice aceste gesturi. Cu toate acestea, povesti emotionante despre generozitatea sa au iesit la iveala, dezvaluind latura sa umanitara.

Recent, cunoscutul prezentator Dan Negru a povestit un episod emotionant legat de Gigi Becali. Jurnalistul a dezvaluit ca Gigi Becali a ajutat un copil aflat in faza terminala sa primeasca tratamentul necesar in strainatate.

Impresionat de povestea copilului, Becali a decis sa acopere toate costurile medicale, oferindu-i acestuia o sansa nesperata la viata.

,,Ma gandesc daca sa v-o zic sau sa nu v-o zic. Hai sa v-o zic! N-a vrut s-o faca public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un pusti care avea cancer in faza terminala. A venit in emisiune, canta foarte frumos. Era cancer in faza terminala si avea nevoie de multe zeci de mii de euro ca sa-i salveze viata. Tatal lui, mama lui, familia nu au gasit banii pentru asta. Nea Gigi a dat toti banii astia si i-a salvat viata" a povestit Dan Negru pentru GSP.

Dan Negru a explicat ca Gigi Becali a dorit ca gestul sau sa ramana discret, departe de ochii presei. Cu toate acestea, rezultatele impresionante ale ajutorului sau nu au putut fi ascunse. Copilului i s-au dat doar trei luni de trait in Romania, dar, datorita interventiei lui Becali, au trecut opt ani, iar baiatul traieste si este bine.

Ce a transmis Dan Negru

,,N-a vrut s-o spun la televizor, a vrut s-o pastreze asa, intr-o liniste si intr-o discretie a lui. Copilului i-au dat trei luni aici, in Romania. Au trecut cred ca vreo opt ani de atunci, eu tin legatura cu asta mic pe Facebook. Traieste, e bine mersi. M-a impresionat, e o viata salvata, in fond. Ce se spune, ce se vorbeste nu ma intereseaza. Eu stiu ca astuia mic, omul asta, Gigi Becali, i-a schimbat viata," a adaugat Dan Negru.

Acest gest umanitar al lui Gigi Becali arata cat de mult poate schimba viata cuiva o fapta buna.

Comments