Gigi Becali, accident cu Rolls Royce-ul: Da, eu eram la volan! Sunt foarte bine

Gigi Becali, accident cu Rolls Royce-ul: Da, eu eram la volan! Sunt foarte bine

Gigi Becali, accident cu Rolls Royce-ul: Da, eu eram la volan! Sunt foarte bine

Gigi Becali a facut declaratii dupa accidentul in care a fost implicat:

,,Nu ca sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat intr-o depasire, iar cel pe care l-am depasit s-a bagat si el in depasire, fara sa se asigure. Ca sa-l evit, am tras de volan si am intrat in sant.

Cand intri intr-o depasire si cel pe care-l depasesti intra si el in depasire, se numeste unghiul mort. Ca sa-l evit, am intrat in sant.

Masina? Doar rotile (n.r - sunt avariate). Le-am spus politistilor sa ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Sa-l vada pe camere si sa-l cheme. Nici nu ma intereseaza. Eu l-am evitat, am facut un bine si cu asta basta", a precizat Becali pentru GSP.ro.

Duminica, 12 noiembrie, autoturismul lui Gigi Becali, marca Rolls-Royce, a fost implicat intr-un accident rutier pe centura Bucuresti.

Evenimentul s-ar fi produs dupa ce Becali, care se afla la volanul autoturismului, a incercat sa evite o alta masina care venea de pe contrasens.

Ulterior, Rolls-Royce-ul a iesit de pe carosabil, iar oamenii legii au ajuns la fata locului dupa un apel initiat chiar de Gigi Becali

La data de 12 noiembrie a.c. in jurul orei 11:42 Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, pe DNCB, un autoturism a derapat si a intrat intr-un sant.

La fata locului s-au deplasat politistii in rutieri din Pantelimon, care au constatat ca aspectele sesizate se confirma si ca evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, in zona localitatii Dobroesti.

"La fata locului a fost gasit autoturismul in cauza, fara sa fie prezenta vreo persoana.

Din primele verificari si investigatii a rezultat faptul ca, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unitatii de politie competente, in termenul prevazut de lege.

De asemenea, pana la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenta vreunei victime.

Politistii rutieri efectueaza activitati specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situatiei de fapt si de drept si luarea masurilor legale care se impun.", se arata in comunicatul oficial.

Comments