Gordon Ramsay dezvaluie trucurile restaurantelor de a scapa de mancarea aproape expirata - Din ce pa...

Gordon Ramsay a dezvaluit cele trei reguli de aur ale sale pentru a manca intr-un restaurant, iar la loc de frunte este aceea conform careia mesenii ar trebui sa se fereasca de orice restaurant care foloseste ,,laude suspecte" cu privire la calitatea mancarii lor.

Cuvinte la moda precum ,,faimos" sau ,,cel mai bun din tara", fara alte dovezi care sa le sustina, sunt pentru celebrul bucatar semnale de alarma. Acestea l-au facut mereu sa se intrebe: ,,Cine a spus asta? Cine a decis ca sunt cele mai bune?"

Cu toate acestea, ce il pune pe ganduri mereu pe Gordon Ramsay sunt ofertele speciale. Dupa ce a analizat minutios aceste oferte, Ramsay a a ajuns la concluzia ca mancarea in cauza este aproape orice inafara de bucate speciale. Aceasta este, de fapt, modalitatea restaurantelor de a scapa de alimentele aproape de expirare: "Ofertele speciale sunt acolo pentru a disparea pe tot parcursul serii. Cand listeaza 10 oferte speciale, asta nu este special."

Bucatarul a impartasit, de asemenea, un truc special pentru a obtine cele mai bune sticle de vin la un pret de chilipir, spunand ca ar trebui sa cereti lista care consta din sticle cu etichete zgariate sau vintage care nu s-au vandut bine.

Aberatia preturilor din Mamaia: Inchirierea unui sezlong a ajuns sa coste cat unul nou din magazin

Comments