Grav accident rutier cu 3 victime in Giurgiu. A fost necesara interventia elicopterului SMURD

Grav accident rutier cu 3 victime in Giurgiu. A fost necesara interventia elicopterului SMURD

Grav accident rutier cu 3 victime in Giurgiu. A fost necesara interventia elicopterului SMURD

Cum s-a intamplat evenimentul nefericit

Evenimentul a avut loc in aceasta dupa-amiaza, cand un singur autoturism a fost implicat intr-un accident care l-a scos pe acesta din partea carosabila. Una dintre persoanele implicate a fost gasita incarcerata in vehicul, conform informatiilor furnizate de ISU Giurgiu.

Imediat dupa primirea apelului de urgenta, pompierii de la Garda de Interventie Roata de Jos si cei de la ISU Teleorman s-au mobilizat rapid, intervenind cu doua autospeciale de stingere echipate cu module de descarcerare. De asemenea, la locul accidentului au fost prezente doua ambulante SMURD, doua ambulante de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ), precum si echipaje de politie.

Datorita gravitatii situatiei, s-a solicitat si interventia elicopterului SMURD. Pompierii au utilizat echipamente speciale de descarcerare pentru a extrage un barbat in varsta de 43 de ani din autoturism, acesta fiind inconstient si necesitand transportul urgent la spital cu elicopterul.

Victimele au fost transportate de urgenta la spital

Echipajele de la SAJ au acordat ingrijiri medicale unei femei in varsta de 25 de ani si unui barbat de 44 de ani, ambele fiind transportate la spital pentru investigatii si tratament.

Pompierii au actionat prompt si eficient pentru asigurarea masurilor de prevenire a incendiilor, iar autoritatile locale au preluat cazul pentru efectuarea cercetarilor necesare in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor exacte ale accidentului.

Aceasta tragedie rutiera reaminteste importanta respectarii regulilor de circulatie si a prudentei in trafic, iar autoritatile continua sa indemne conducatorii auto la responsabilitate si vigilenta pentru prevenirea unor astfel de incidente nefericite.

Comments