Gusa: "Coalitii civice" contra primarilor-dezastru, solutia ce poate darama blatul transpartinic. Pr...

"Sambata seara am intervenit in emisiunea lui Claudiu Giurgea de la Realitatea, unde invitat era Mitica Dragomir si se discuta despre Kovesi-posibil candidat, dar si despre felul in care Statul Paralel al ei, al lui Coldea, al lui Basescu a distrus, practic, societatea romaneasca. Din vorba in vorba am ajuns si la protejata lui Kovesi, anume primarita Clotilde Armand, ce si-a executat partea de distrugere care ii revenea in ceea ce priveste Sectorul 1, ce a ajuns din capitala capitalei locul unde domnesc sobolanii si troneaza gunoaiele; va spun in calitate de cetatean al Sectorului 1 in ultimii 26 de ani," a spus Cozmin Gusa, potrivit Solid News.

"Mitica Dragomir, om de afaceri si rezident si el in Sectorul 1, excedat de dezastrul girat de catre Armand, s-a angajat in direct la televiziune ca va strange vreo 30.000 de voturi si le va pune in spatele candidatului ce va aparea capabil din punct de vedere profesional si moral sa repare stricaciunile Clotildei. La randul meu, acceptand provocarea, dar si demonstrand faptul ca PSD-PNL sunt gata de un mare blat in alegerile de la Sectorul 1, de frica lui Kovesi, a americanilor si a francezilor ce o protejeaza pe primarita, m-am angajat ca voi milita si eu pentru strangerea de voturi anti-Clotild cel putin acelasi numar la care s-a angajat Dragomir. Poate ca n-o sa reusim sa strangem chiar atatea voturi, dar, avand in vedere ca Clotilde a fost declarata castigatoare in 2020 cu 36.000 de voturi, la diferenta de 1.000 de voturi de Tudorache, iar asta si dupa sacii furati de oamenii lui Clotilde, e limpede ca vom putea bloca realegerea actualei primarite.

Cum ar veni, prieteni, am constituit ad-hoc o coalitie civica contra unui primar-dezastru. Desigur ca n-avem inca identificat candidatul pe care il vom sprijini. Nici eu, nici Dragomir nu vrem sa candidam, dar vom alege sa sprijinim unul pana in ziua votului dintre cei ce sunt capabili si nu sunt parte din acest blat puturos al partidelor despre care vorbeam. Deja trei confrati m-au anuntat ca intra si ei in coalitia anti-Clotilde. Sunt oameni cu credibilitate si influenta publica, anume: Marius Ghilezan, Robert Turcescu, Aurelian Popa, iar lista e deschisa si e limpede ca va capata putere pentru eliminarea lui Clotilde, treaba ce trebuia s-o faca justitia romana demult, imediat dupa demonstrarea alegerilor fraudate. Ca e deranjant si decisiv demersul nostru am priceput in plus luni dimineata, cand goarna lui Coldea, alt protector al Clotildei, anume Cornel Nistorescu a fost pus rapid sa scrie un editorial in Cotidianul, unde ne stropseste pe mine si pe Dragomir. Cornelus, baiat de plus, ai rabdare ca va vine randul si tie, si lui Coldea; raul pe care l-ati facut voi si altii ca voi nu va ramane nepedepsit.

Vorbim, deci, prieteni goldisti, in acest caz despre cetateni impotriva unor satrapi locali, carora deja le tremura chilotii, pe romaneste. Spre exemplu, la Ploiesti, acolo unde am un program anuntat pentru ziua de maine, Volosevici, primarul fost PNL, actual PSD, deja intreaba din ce locatie fac emisiunea de maine de la Ploiesti si care ar fi subiectele, sa stie si el, nu stiu, sa vina, sa dea cu toba, sa dea cu oalele sparte, nu stim, nu conteaza. De ce atata spaima? Pai va spun eu: pentru ca credibilitatea unor jurnalisti, inclusiv sau mai ales din plan local, a unor oameni de afaceri, preoti, actori, artisti si asa mai departe, e mult mai mare decat a politicienilor si acestia pot impreuna darama un primar-dezastru, dand curaj si cetatenilor. In final, ii indemn si pe alti confrati de presa din tara, jurnalisti locali, acolo unde comunitatile sunt praduite de primari-dezastru ca si Clotilde si sufocate de blaturile puturoase ale partidelor, sa initieze asemenea pe coalitii civile. Pare azi singura solutie ca sa scapam de impostori si corupti. Noi ii vom sprijini cu platformele mediatice pe care le detinem, dar nu numai; sprijinul nostru va fi divers si puternic. Hai, Romania, trezeste-te!" a transmis Cozmin Gusa.

Comments