HANDBAL FEMININ – S-a reunit echipa CS Minaur

HANDBAL FEMININ – S-a reunit echipa CS Minaur

HANDBAL Astăzi, 1 august, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” a avut loc reunirea echipei de handbal feminin a CS Minaur în vederea pregătirii pentru sezonul 2016/2017 de Divizia A.
HANDBAL La reunire, sub conducerea antrenoarelor Simona Maior-Pașca și Ioana Marta au participat 14 jucătoare.

Este vorba de Claudia Cetățeanu, Andreea Năstasa (portari), Cristina Andrița, Petruța Ardelean (coordonatoare de joc), Georgiana Popeanu, Oana Bidașcu, Bianca Zegrean, Alexandra Pricop (interi), Daiana Gaiu, Andriyana Naumenko (pivoți), Iulia Bledea, Jenica Rudics, Raluca Mihai și Anamaria Iuga (extreme).

La reunire a fost prezent și primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Marinel Rob, alături de domnul consilier Dorel Mureșan. De asemenea, au mai mai fost prezenți Vasile Viman (director general) și Ionuț Marta (director sportiv).

În săptămâna 1-7 august, CS Minaur va efectua antrenamente de pregătire fizică pe plan local, urmând ca în următoarele zile să fie stabilite și meciurile amicale.

Mâine, 2 august, cu începere de la ora 17:00, tot în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, va avea loc și reunirea echipei de handbal masculin, sub conducerea antrenorului Raul Fotonea.

sursa info

Comments