HANDBAL - Incep inscrierile pentru Baia Mare Beach Handball Challenge

HANDBAL - Incep inscrierile pentru Baia Mare Beach Handball Challenge

HANDBAL Încep înscrierile pentru competiția sportivă Baia Mare Beach Handball Challenge 2016 care va avea loc în perioada 20-21 august, în Centrul Vechi al municipiului.

HANDBAL Competiția se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesioniști – din toată țara, cu vârste începând de la 16 ani și va avea două categorii: feminin și masculin.

De asemenea sunt așteptați în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv și de relaxare, se arată în comunicatul transmis de Clubul Sportiv CS Marta Baia Mare.

Condițiile de validare ale echipelor înscrise în competiție:

  1. Completarea formularului de inscriere disponibil pe pagina oficială a evenimentului: www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball
  2. Echipa să fie alcătuită din 6-8 membri cu vârsta minimă 16 ani.
  3. Achitarea taxei de 20 lei/membru.

“Beach Handball-ul este o disciplină sportivă apărută în ultimii ani, primul campionat european având loc în anul 2000, în Italia. În România acest sport este un concept relativ nou, dar care se bucură deja de o popularitate destul de mare datorită atmosferei relaxante în care se desfășoară competiția și a principiului “Fair-play” care stă la baza acesteia”, spune Tudor Marta, coordonator proiect.

Competiția “Baia Mare Beach Challenge 2016” este organizată cu sprijinul Federației Române de Handbal.

Comments