Handbal masculin: Infrangere pentru CS Minaur in ultima secunda, la Vaslui

Handbal masculin: Infrangere pentru CS Minaur in ultima secunda, la Vaslui

Etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor a programat duminica seara partida dintre HC Vaslui si CS Minaur Baia Mare. Vasluienii s-au aflat la primul meci cu noua conducere tehnica si erau motivati sa faca un meci bun, dupa ce pierdusera ultimele trei meciuri din campionat.

Pentru baimareni miza era mentinerea in plutonul fruntas, jocul rezultatelor putand sa ne duca la doar trei puncte distanta de Dinamo, ocupanta primului loc.

In primele 10 minute cele doua echipe au tinut aproape (6-6), iesind in evidenta vasluianul Gabriel Bujor, care a marcat 4 goluri succesive. Reusim apo sa nedesprindem la doua goluri (6-8, min. 14), dar gazdele egaleaza imediat prin fostul nostru jucator Razvan Farcas (8-8, min. 16). Vasluienii joaca dur in aparare si primesc doua eliminari (min. 17 si 20) iar noi ne desprindem prin Sabou, Popescu si Marta (8-11, min. 22). Bujor si Dediu reduc din diferenta, dar Halca face cel mai bun meci al sezonului, marcheaza de doua ori si ne desprindem la 10-14. Pana la finalul reprizei mai primim un gol si terminam cu trei goluri avans (11-14).

Incepem bine repriza a doua. Halca si Cristescu ne duc la 5 goluri avans (11-16, min. 33). Ragot primeste o eliminare contestabila si Gabriel Bujor de 4 ori, Dediu si Farcas profita egaland la 17 in minutul 40. De aici meciul e perfect echilibrat, nici una din echipe nereusind sa se desprinda la mai mult de un gol. La 22-23 (min. 53) ratam desprinderea, gazdele egaleaza, apoi preiau conducerea (24-23, min. 56). Sabou iroseste o aruncare de la 7 metri, rateaza si ei si apoi egalam in minutul 58,15 prin Halca. Imediat, pe faza a doua, luam gol. Urmeaza un atac prelungit incheiat cu fault. Ragot fructifica aruncarea de la 7 metri. Minutul 59,52. Egal 25-25. Mingea ajunge in extrema la Dediu care plaseaza perfect pe lung si inscrie la ultima faza de joc. 26-25 scor final.

HC Vaslui vs CS Minaur Baia Mare 26-25 (11-14)

Arbitri: Georgian Baducu si Razvan Voicu (Buzau).

Observator: Vlad Ionescu (Bucuresti)

Aruncari de la 7 metri: 6-5 (transformate 5-4)

Minute eliminare: 4-10

CS Minaur: Portari - Bucataru, Razvan Pop; Jucatori - Halca (7 goluri), Cristescu (4), Sabou (4, 3 din 7m), Ragot (3, 1 din 7m), Popescu (2), Haiduc (1), Campan (1), Marta (1), Busecan (1), Botea (1), Cabut, Nagy, Yuryi Pop, Lazic. Antrenori: Raul Fotonea si Razvan Pop.

minaur.ro

The post Handbal masculin: Infrangere pentru CS Minaur in ultima secunda, la Vaslui appeared first on ZiarMM.

Comments