HANDBAL – Teste fizice pentru handbalistii de la Minaur

HANDBAL – Teste fizice pentru handbalistii de la Minaur

HANDBAL  La doar o zi după reunirea lotului, sportivii secției de handbal masculin a CS Minaur au fost testați din punct de vedere fizic de către antrenorul Raul Fotonea și directorul sportiv Ionuț Marta. Cei doi spun că testele sunt necesare în vederea planificării programului sportivilor pentru prima jumătate a acestei luni, interval de timp în care băieții vor efectua antrenamente de pregătire fizică. „Au fost teste fizice necesare pentru a vedea unde ne situăm în momentul de față, ținând cont că am avut o vacanță mai lungă decât de obicei”, a declarat Marta.

Primul meci amical din această vară va avea loc pe 13 august, în deplasare în compania echipei CSM Satu Mare. În perioada 19-21 august, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” va avea loc un turneu de pregătire la care vor participa, alături de CS Minaur, echipele CSM Satu Mare, CSM Oradea și Știința Municipal Dedeman Bacău. Pe 24 august echipa va pleca la Suceava, unde va juca două meciuri amicale împotriva echipei locale CSU. Ultimul meci amical din această perioadă de pregătire va avea loc pe 3 septembrie, încă nefiind stabilit adversarul.

Startul ediției 2016/2017 a Diviziei A va fi pe 17 septembrie, programul competițional urmând a fi stabilit în următoarea perioadă de către Federația Română de Handbal.

ActualMM

Comments