Hermannstadt Viitorul LIVE VIDEO in Casa

Hermannstadt – Viitorul LIVE VIDEO in Casa Pariurilor Liga 1. Hagi trece pe primul loc daca invinge!

Hermannstadt - Viitorul LIVE - din Casa Pariurilor Liga 1 se joaca azi, 8 noiembrie 2019 20:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport si Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

LIVE score Hermannstadt - Viitorul LIVE -

Hermannstadt Hermannstadt
8 noiembrie 2019 20:30
-
Viitorul Viitorul

Comentariul LIVE Hermannstadt

Hermannstadt - Viitorul - Casa Pariurilor Liga 1 LIVE STREAM Online TV pe Digisport, Telekom, Look TV. VIDEO cu rezumatul pe FANATIK.RO

Urmareste Live Score meciul Hermannstadt - Viitorul, din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul are loc pe 8 noiembrie 2019 20:30. Toate informatiile despre Hermannstadt - Viitorul sunt in aplicatia de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele doua echipe, ultimele rezultate si alte scoruri live de la meciurile care se disputa in acest moment.

Hermannstadt - Viitorul, ultimele rezultate directe

Verifica mai jos ultimele rezultate directe dintre Hermannstadt si Viitorul si vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele doua echipe din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul dintre Hermannstadt si Viitorul se disputa pe stadionul Municipal Sibiu, cu o capacitate de& 14000.

 • Viitorul Viitorul
  Casa Pariurilor Liga 1
  28 iulie 2019 20:00
  3-2
  Hermannstadt Hermannstadt
 • Hermannstadt Hermannstadt
  Cupa Romaniei
  26 februarie 2019 20:00
  2-3
  Viitorul Viitorul
 • Hermannstadt Hermannstadt
  Casa Pariurilor Liga 1
  22 decembrie 2018 13:00
  1-0 (1-0)
  Viitorul Viitorul
 • Viitorul Viitorul
  Casa Pariurilor Liga 1
  17 septembrie 2018 20:00
  1-0 (1-0)
  Hermannstadt Hermannstadt

Meciul Hermanstadt – Viitorul Constanta are loc vineri, 8 noiembrie, cu incepere de la ora 20:30, in cadrul etapei a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. Vineri pare a fi o zi in care se intalnesc echipele din zona play-off cu cele din zona retrogradarii, pentru ca se joaca si Astra Giurgiu – Voluntari pe aceleasi coordonate.

Hermanstadt – Viitorul Constanta Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus

Partida Hermanstadt – Voluntari se joaca vineri, 8 noiembrie, de la ora 20:30 pe stadionul din Targu Mures, gazda exilului sibian, care insa se pare ca nu va mai dura mult, pentru ca se apropie de finalizare lucrarile de modernizare a stadionului din orasul de pe malul Cibinului. Meciul este televizat pe Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus, dar aveti si varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmari in format LIVE VIDEO partida de la Targu Mures.

Hermanstadt ocupa locul 12, de baraj, cu o serie de rezultate negative care au continuat si dupa schimbarea lui Costel Enache cu Eugen Neagoe pe banca tehnica. In plus, se vorbeste tot mai mult despre faptul ca sefii clubului negociaza de zor preluarea echipei de catre un alt investitor. Viitorul e in primele trei pozitii, obiectivul fiind play-off si lupta pentru titlu. 1,80 e cota la victorie pentru oamenii lui Gica Hagi, 4,20 pentru sibieni.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comments