Horoscop 17 mai 2024. Zodia care va fi tradata de un coleg la locul de munca

Horoscop 17 mai 2024. Zodia care va fi tradata de un coleg la locul de munca

Horoscop 17 mai 2024. Zodia care va fi tradata de un coleg la locul de munca

Horoscopul zilei de vineri, 17 mai 2024. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte?

Berbec: 21 martie &- 20 aprilie

Se anunță un drum lung curând! Călătoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parcă urmează să cunoşti ceva deosebit la destinaţie, ca atare ar fi bine să-ţi faci bagajele. Dacă această deplasare nu are loc tot azi, atunci poţi folosi această zi pentru pregătirea unei viitoare călătorii pe care o aştepţi cu sufletul la gură.

Taur: 21 aprilie &- 20 mai

Fidelitatea şi loialitatea sentimentelor în plan sentimental sunt puse în balanţă în cel mai serios mod, dar ai toate şansele să ieşi bine la această judecată. Dacă te simţi cu musca pe căciulă în relaţia de cuplu, ar fi mai bine să recunoşti singur că ai greşit şi să repari de urgenţă situaţia, înainte de a fi descoperit.

Gemeni: 21 mai &- 21 iunie

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi foarte fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această senzație! Este foarte posibil să cunoști oameni noi curând, care te vor ajuta pe plan sentimental, așa că mergi oriunde ești invitat cu inima deschisă!

Rac: 22 iunie &- 22 iulie

Ți se pare că timpul se oprește-n loc la job. Asta pentru că ești stresat și ai muncit prea mult în ultimul timp. Ia-ți o mică pauză pentru a te reface și nu trage de tine mai mult decât este cazul. Dormi mai mult și ai grijă la alimentație pentru a-ți recăpăta energia! Ai grijă la colegii de la locul de muncă, unii dintre ei s-ar putea să te trădeze.

Leu: 23 iulie &- 22 august

Unii nu te lasă să te manifeşti în voie, te ţin închis ca într-o colivie şi nu-ţi oferă nicio libertate de acţiune. Nu accepta această atitudine, nu-i lăsa să te trateze cu superioritate, deci fă ceva ca să schimbi situaţia. Vezi ce pretenţii au ei de la tine şi încearcă să le oferi câte ceva din aşteptările lor, fără să te îți compromiți liniștea interioară.

Fecioară: 23 august &- 22 septembrie

Cei care se cred mai puternici decât tine vor privi ciudat atitudinea ta independentă, prin care arăţi, de fapt, ce bine te descurci de unul singur. Arăţi că tu nu ai nevoie de cineva să te îndrume sau să-ţi dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplină de decizie şi de mişcare.

Balanță: 23 septembrie &- 22 octombrie

Nu asculţi de nimeni, nici măcar de cei care chiar deţin frâiele puterii în privinţa ta, pentru că deţii şi tu toate resursele necesare pentru a arăta ce poţi, ce ştii, cine eşti şi de a ajunge la succes prin forţe proprii. Ți-ai recăpătat puterea și știi să acționezi perfect pentru a-ți atinge scopurile, ține-o tot așa și vei avea mult de câștigat.

Scorpion: 23 octombrie &- 21 noiembrie

Dacă vezi că problema în care eşti implicat nu se mai schimbă deloc, ar fi bine să te gândeşti la o soluţie de compromis, pentru că nu are rost să rămâi blocat în această situaţie. E clar că a ajuns într-o zonă dificilă, așa că trebuie să găsești rezolvări în locuri noi. Cei dragi pot fi de ajutor, așa că nu evita să le ceri părerea!

Săgetător: 22 noiembrie &- 21 decembrie

Dacă ai mai scoate din agenda ta unele lucruri de care nu e obligatoriu să te ocupi chiar azi, ai descoperi că faci rost dintr-o dată de câteva ore numai bune pentru a fi folosite în direcţia care te apasă. Începe să mai laşi şi pe altădată şi să mai spui şi nu la unele cerinţe. Nu le poţi duce pe toate pe umeri, ai nevoie de puțină relaxare!

Capricorn: 22 decembrie &- 19 ianuarie

Nu tolera să fii înhămat la căruţă şi să tragi de unul singur, când ai şi tu dorinţele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doreşti, nu sta în banca ta, cuminte şi umil, doar pentru că alţii spun nu la ceea ce ceri. Învață să te impui respectuos, dar clar și direct atunci când este cauzul, mai ales în ceea ce privește locul de muncă!

Vărsător: 20 ianuarie &- 18 februarie

Ești plictisit non-stop! Tu personal trebuie să faci ceva pentru a depăşi impasul, să găseşti o cale de ieşire din banal şi din pasivitate, pentru că lenea nu ţi se potriveşte. Fă ceva chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu activitatea respectivă, e posibil să te distrezi mai mult decât îți imaginezi!

Pești: 19 februarie &- 20 martie

O discuţie faţă în faţă, sinceră, în care şi tu şi partenerul spuneţi ce aveţi pe suflet, poate redresa cu succes o situaţie neclară între voi doi, dar nu încerca să te ascunzi după deget. Adevărul iese oricum la iveală! Spune tot ce te deranjează și vei avea numai de câștigat!

Comments